79k EA BÖLÜM?
Sadece fikrinizi merak ediyorum hangi bölümler yazılabilir?
sınıf öğretmenliği psikoloji pdr istemiyorum. işletme iktisat uluslarası ilişkiler iyi bi ünide gelir mi
TM KAÇ K GELİR?
Beyler ben geçen sene 500k eadan mezuna bıraktım bu sene ise netlerim şu şekilde sınav sistemine tam hakim değilim sizce kaç k gelir
türkçe 33/7
sos 18/2
mat 21/2
fen 1 net :D
aytedeb 20/4
tarih 6/4
coğrafya 4/1
aytmat 24/1
PKOB KİMDEN DİNLENİR
Agalar pkob baş belası kimden dinlenir bıyıklıdan permütasyon dinledim ama oturmadı
TYT MATEMATİK PROBLEMLER
beyler tyt matematikte pkop,hız,karışım harici konuları bitirdim hiç vakit kaybetmeden ayt ye başladım şuan trigodayım ayt çok güzel ilerliyorum ama tyt matematik problemler çok canımı sıkıyor sebebi ona gerekli değeri vermemem.
şuan ayt kastıığım için pek tyt ile ilgilenmiyorum trigo bittikten sonra 1 2 hafta genel olarak tyt mat ve problemlere ayırsam sizce nasıl olur ben 0 dan başladım tyt 15 20 arasındayım ayt daha konu eksiğim çok geometride ise benzerlikteyim tytyi düzene nasıl sokucam agalar yardım problem nasıl halledilcek
TRİGO İÇİN NE BİLMEM LAZIM
Arkadaşlar bi konu sonra trigoya geçicem ama hayatımda trigonometri görmedim bu konuyu sağlam inşaa etmem lazım bunun için hangi konular bilmem gerek geoda dik üçgen bitti benzerlik falan görmedim komple üçgen bilgisi mi gerekiyor yoksa dik üçgen yeterli mi
TYT FEN ÖNERİ
Arkadaşlar merhaba eşit ağırlık bölümünden hazırlanıyorum sınava ve tyt fen de çalışmak istiyorum bu aylarda mı çalışmam daha doğru olur yoksa biraz ileri tarihlere erteleyebilirmiyim amacım 6 7 civarı net yapmak ve sizce tyt fenin en koolay dersi hangisi ve nasıl bir yol izlemeliyim (sıfırım fende)
AYT MAT HANGİ HOCA?
ARKADAŞLAR AYT MATEMATİK İÇİN MERT HOCA MI EYÜP B HOCA MI BIYIKLI MATEMATİK Mİ
SEVİYEM ÇOK İYİ DEĞİL 0DAN BENİ UÇURACAK ADAM LAZIM
EYÜP B VİDEOLAR ESKİ SIKINTI OLUR MU?
YKS TAVSİYELERİNİZ?
Merhabalar aranızda yeniyim. Size yks sınavı için oluşturduğum planımı anlatmak istiyorum.
şuan mezun senemdeyim geçen sene ea da 200k yapmıştım temelim çok berbattı toplama çıkarma zor yapıyordum ve evde uygun ortam olmadığı için tam kendimi verememiştim.
bu sene mezuna bırakmaya karar verdim ve sistemim şu şekilde şuan ilk 12 konuyu bitirdim. 12 konuyu iyice pekiştirip ayt mata başlamayı düşünüyorum onun yanında diğer sözel derslerimi beraber götürmek istiyorum. geo ve problemlerde baya kötüyüm bu 2si hakkında ne gibi tavsiye verebilirsiniz?
birde tyt matematikte eğitim vadisi planlı ders föyünden çözüyorum sonra tekrar niyetine 345 den çözüyorum bu iki kitabıda temizledim şuan 3d bilgi sarmal veya acilden hangisi ile gitmem gerekiyor?
fende bi temelim yok fen nasıl çalışılır?
günde 10 saate yakın çalışabiliyorum kendimi verirsem bu süre daha çok uzuyor bazen geceleri çalışıyorum.
edebiyat ve ayt sos1 e ne zaman başlayamalıyım sizce geçen sene 20 4 yapmıştım edebiyattan
matım ise tyt 14 ayt 8
tavsiyelerinizi bekliyorum?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.668 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet