Agalar pkob baş belası kimden dinlenir bıyıklıdan permütasyon dinledim ama oturmadı |
PKOB KİMDEN DİNLENİR
-
-
Laptü matematik bakabilirsin izlemedim ama laptünün konu anlatımları ve soru çözümleri sağlamdır
-
25-30 arasındayım kanka
-
Hocam onu dinleme eleme falan yapma daha 3 ay var pkobun içinden geçersin
-
Konu elemek gibi bir şey yapmıcam kanka sadece bi kaç düzgün hoca arıyom şu konu için
-
Eyüp b - laptü - yektuğ mat - mert hoca bakabilirsin hepsi iyidir
-
3d vdd eyüpb kardesim
-
Eyüp b VDD kesinlikle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adamın geo çalışmadığını nerden biliyon ne sıkıntılı adamsın la
pkob çözemediğimin analizini nasıl yaptın anlat biraz
-
Kümeler sağlamsa en temizi bı konu anlatımlı kitaptan halletmek diğer türlü çoğu hoca bile ezberden soru çözüyor (Geometrik kombinasyonda Eyüp hoca bile soru tipi ezberletmeye çalışıyor.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hedefi TM'de 35k gelmiş oneri veriyor
Sayısalcılar TYT+AYT'yi iki ayda bitirebilir diyen sen değil misin 2 aydan fazla var bırak adam konuları baştan tarasın
Arkadaşlar,Eyüp b tyt mat. vdd gerçekten faydalı mı? Kimler nasıl kullanmalı?
-
geom üçgenler bitti çokgenleri bitirdim bugün öyle devam ediyorum analitik çalışcam 3-4 net geliyo geoda
-
ben ilk 12 konuyu çalışmıştım gayet güzel herkes faydalanabilir. Tekrar içinde çok uygun
-
Anladım hocam.Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Kimseden dinlenmez acil Pkob al örnek sorularda salağa anlatır gibi çözüm anlatıyor + olarak genelde 2 3 yoldan çözüyor ben memnun kaldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hedefi TM'de 35k gelmiş oneri veriyor
|
Sayısalcılar TYT+AYT'yi iki ayda bitirebilir diyen sen değil misin 2 aydan fazla var bırak adam konuları baştan tarasın
|
Laptü matematik bakabilirsin izlemedim ama laptünün konu anlatımları ve soru çözümleri sağlamdır |
Benzer içerikler
- grammarly türkçe
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
- psikoloji bölümü işsizlik oranı
- hemşirelik zor mu
- en iyi fizik kanalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X