Şimdi Ara

AYT MATEMATİK Kimden dinlenmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

AYT MATEMATİK Kimden dinlenmeli?

(En Son Oy Tarihi: 26.12.2023)
Giriş
  • KAF yazacak varsa yazmasın. Fikirlerinizi bekliyorum.

• Mert hoca son 1 ay keşfettim müthiş bir adam. Keşke sınav zor olsaydı üzerimde emeği daha fazla olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıyıklı matematik
  • Masturchiknaste kullanıcısına yanıt
    Rehber matematik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu anlatım kitapları, ders föyleri, fasiküller
  • Konu anlatımlar iyi değil bence ama o karma soru çözümğ güzeldi cidden

Para verceksen mikail hoca. Vermiceksen güler yüz

• Matematiğin güler yüzünü nasıl önerebiliyorsunuz anlamıyorum cidden
    Ücretsiz olarak Eyüp b en iyisi. Mikail ile eyüp hocayı karşılaştıramıyorum maalesef Mikail dinlemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam neden kaf a böyle dediniz ben bu sene kaf ile hazırlanmayi düşünüyorum da merak ettim

• kaf niye yazmayın dedin
  • @Qqutre - Konu anlatım videolarını beğenmedim. Siz denediyseniz, YKS 2020'de yaptığınız neti söyler misiniz? Ne kadar verim aldığınızı merak ettim.

@Batemir - Matematiğin Güler Yüzü'nün önerilmesine neden şaşırdınız? Konu anlatım videolarının beğenmediğiniz bir yanı mı var? Ek olarak, öneriniz için teşekkür ederim. Önce Eyüp B.'den konu çalışacağım, oturtamadığım konularda ise Mikail Hoca'yı kullanacağım. Bir sorum daha olacak: TYT Matematik için de Eyüp B.'yi kullanmayı düşünüyorum, önerir misiniz?

@helikaz, pilotbeyBG - KAF'ı inceledim ve KAF'tan çalışmayı düşünmüyorum fakat bu durum, sizin çalışmanız için engel teşkil etmiyor. Sadece kullanmak istemedim, o kadar, ötesi yok yani. Size de incelemeden satın almanızı önermiyorum.
  • Yazılmamış ama bilen bilir buders.com Kemal Duran . Matematiğin sefiridir kendileri . Bu adamdan dinleyip anlamadığım konu olmadı . 2x hızda arada sistemin saçmalığına yaptığı eleştirilerle birlikte çok faydalı videoları. Özellikle trigo-limit-türev-integral gibi baba konuları burdan dinledim
    hocam ben kaf 1 i bitirdim kaf 2 de de 200 sayfadan az kaldı bitmesine bundan önce de geo serisini bitirdim kaf 3 tende 11 sınıfta çalıştım gayet memnunum bence siz biraz daha inceleyin 2021 de gireceğim şu an matematikte 36 39 arasında seyrediyorum
  • Mikail hoca iyi hoş ama içim sıkılıyor çokkk uzun

Bu sene ilk defa deneyeceğim

Öncelikle matematiğin güler yüzü hakkında konuşayım,
    Ben de en başlarda sempatiyle izlerdim fakat çoğu videosu ezbere dayalı ve yeni şeyler veremeyen, özgün sorular yerine bilindik şeyler işleyen, detay verilmeden üstünkörü derslerden oluşuyor. Ama trigonometrik denklemler videosu işime yaratmıştı güzel bir dokunuş yapıyordu o videoda tavsiye edebilirim, akılda kalmasına yardımcı oluyor.
    Eyüp hoca nın tyt için fonksiyonlar ve kümelerini incelenmiştir gerçekten güzel ve kaliteli sorularla anlatmıştı ama genel olarak tytsi hakkında yorum yapamayacağım. Tytm iyi olduğu için çalışmadım.
    Ayrıca ben de izleyeceğiniz yolu takip edeceğim büyük ihtimalle elimde Mikail var fakat mezun senem olduğu için onunla çok vakit kaybetmek istemiyorum Eyüp hoca artı çokça deneme ile güzel ilerlenir bence. Sorunuz olursa yazabilirsiniz.

Aytde 38 yaptım hocam. Konu anlatımından çok mert hocanin yayınlardan karma kaliteli soru videoları var onlar baya iyi

• @pilotbeyBG - KAF serisini beğenen de var, beğenmeyen de. Verim almanıza sevindim. İncelemeden satın alsaydım parama yazık olacaktı. KAF serisinin 4. kitabı işime yarayacak gibi duruyor fakat 1, 2 ve 3. kitaplarına ihtiyacım olmadığı için "KAF yazmayın" dedim. Yani incelediğim için ihtiyacımın ne olduğunu biliyorum.

@Mamga - Evet, bence de çok uzun. O yüzden tüm konuları değil de anlamadığım konuları ondan izlemeye çalışacağım.

@helikaz - İnternetten PDF dosyasını bulup, inceleyebilirsiniz. Unutmadan, #korsanahayır.

@Batemir - Benzer şeyleri düşünüyoruz, hakkımızda hayırlısı olsun hocam. Problemler için ne yapmayı planlıyorsunuz?

@Qqutre - Konulara nereden çalıştınız?
    Problem konusunda apotemiye bulaşmamak faydalı olabilir sınava çok benzemiyor. Konu anlatım kısmında da video izlemenin faydalı olacağını sanmıyorum. Özel seçilmiş kaliteli problem soruları bir nebze fayda sağlar ama daha çok denemeler ile götüreceğim, genel olarak öyle hızlandım zaten tavsiye ederim.

Hocam temelim baya sağlamdı konulara çalişirken video ihtiyacim olmadı. Apotemi ve çap fasikülünden calişiyordum genelde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.