Şimdi Ara

Trigo-Türev-İntegral Apotemi Yeterli Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temelim var. 7-10 gün arası süre verip her birine bitirsem yeterli olur mu bu 3 konu için ?

• Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam büyük ihtimalle yeterli olur ama bence üstüne bi de endemik ya da karekökten bu konuların testlerini süpürürsen çok daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hoist

Hocam büyük ihtimalle yeterli olur ama bence üstüne bi de endemik ya da karekökten bu konuların testlerini süpürürsen çok daha iyi olur

Erken biterse kesinlikle çözerim hocam. Sence her bir fasiküle kaç gün ayırmak doğru olur ?
  • hocam benim de lti de temelim vardı.Apotemi limit bitti geçen gün türeve başladım cidden temelim sağlam diyorsan bir haftaya kalmaz biter türev fasikülü.Üç gün oldu apotemi türeve başlayalı max min problemlere kadar geldim rahat ilerletirsin yani.Hem de sadece mat bakmana gerek yok günde 3 saat ayırsan sağlam temelle yine erken biter
  • redfox9 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben limit konusuna başlıcam ve limitle ilgili hiçbir şey bilmiyorum direk apotemiden başlasam çok mu zor olur?Siz bu konuları once hangi kanaldan izlediniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: redfox9

hocam benim de lti de temelim vardı.Apotemi limit bitti geçen gün türeve başladım cidden temelim sağlam diyorsan bir haftaya kalmaz biter türev fasikülü.Üç gün oldu apotemi türeve başlayalı max min problemlere kadar geldim rahat ilerletirsin yani.Hem de sadece mat bakmana gerek yok günde 3 saat ayırsan sağlam temelle yine erken biter

Kendine güveniyor musun bitirdiğin yerlerde hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RuthLess Vonem R kullanıcısına yanıt
    hocam br den gittim ben limitte önce.Çok efsane anlatıyor hakkını vermiş konunun.Dinlemeden direkt apotemiye başlasaydım zorlanırdım fazlasıyla.Limit apoteminin en sağlam fasiküllerinden çünkü
  • Hocam şöyle söyleyeyim sağlam ilerlediğim konuda mesela 5 tane adım testi varsa 3-4 boş falan oluyor en fazla onlara da biraz uğraşınca geliyor.Çok şükür sıkıntı yaşamıyorum şuan
  • bro ben apotemi ve yüzdeyüz yayınları bide karekökten limit çözdüm türevi sadece yüzdeyüz yayınları bide karekök şuan integralide yüzdeyüz yayınlarından çözüyorum çözümlü olduğu için apotemide çözümleri yok maalesef
  • quote:

Hocam şöyle söyleyeyim sağlam ilerlediğim konuda mesela 5 tane adım testi varsa 3-4 boş falan oluyor en fazla onlara da biraz uğraşınca geliyor.Çok şükür sıkıntı yaşamıyorum şuan

Hocam inşallah ben de sıkıntı yaşamam. Hemen sipariş vereceğim fasikülleri. Trigonometri ve integral var da diğerleri yoktu. Sen Trigo için de çözdün mü Apotemi'yi ?
  • İnşallah hocam.Aynen trigo için de apotemiyi kullandım bitti o da baya güzel.Gerçi apoteminin tüm mat 2 fasikülleri çok iyi
  • quote:

İnşallah hocam.Aynen trigo için de apotemiyi kullandım bitti o da baya güzel.Gerçi apoteminin tüm mat 2 fasikülleri çok iyi

Aynen hocam. Trigonun yarısı bitmişti. Önce onu bitireceğim sonra diğerlerine geçeceğim. Seri seri bitirmeye çalışacağım, bakalım artık.
  • Kesinlikle seri seri anlayarak gitmek en iyisi
  • quote:

İnşallah hocam.Aynen trigo için de apotemiyi kullandım bitti o da baya güzel.Gerçi apoteminin tüm mat 2 fasikülleri çok iyi

hocam ne kadar sürede bitirdiniz birde temeli olmayan biri apotemi trigo da çok zorlanır mı sonuçta konu anlatım fasikülü
  • hoist H kullanıcısına yanıt
    hocam sadece birini çözebilir im apotemi'den sonra endemik mi karekök mü çözmeliyim sizce
  • tykst2018 kullanıcısına yanıt
    Karekök güzel ama endemik daha güzel diyorlar onu çöz bence çok zor geleceğini düşünüyorum ben 2. Sınavın

• endemik karekökten 10 kat daha zordur endemikte kareköke kıyasla çok daha az soru var ama hepsi seçici soru güzel sorular çözebilirsen endemik çok güzel
  • tykst2018 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok uzun sürmedi 1 haftada falan bitirmişimdir tam da hatırlamıyorum.Apoteminin her fasikülü konu hakkında temeli olan ve biraz da yapabilen biri için çok uzun sürmez zaten.Hiç temelim yok diyorsan önce bi hocadan dinleyip sonra apotemideki her çözemediğin soruyu çözerek ilerle bence

• nYato N kullanıcısına yanıt
    Hocam ayt için kaf3-4+apoteminin tüm fasiküllerini bitirdim şimdi de karekök başlamıştım.Endemik kaç sayfa ve ortalama kaç test oluyor kitapta? Denemeye başlayacaktım ama endemik de her yerde öneriliyor öncüllü sorular falan varsa alayım aklımda kalmasınbir de test sayısı azsa tabii çünkü karekök gibi her konudan 8-9 test varsa zamanım yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.