Şimdi Ara

limit türev integral için hangi AYT konularını bilmek gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu üç konuyu daha önce hiç adam akıllı çalışmadım o yüzden mümkün olduğunca erken başlamak istiyorum. Şimdilik TYT Matematik kısmının üzerinden 1 defa geçtim ve AYT Matematiğe Polinomlar konusu ile başlayacağım. Polinomlar öncesinde limit türev ve integrale şöyle göz gezdirip kolay kitaptan sorular çözeyim diyorum sırf ileride göz aşinalığı olsun diye. Ne düşünüyorsunuz?

• Fonksiyonları çalıştın mı hocam özellikle ötf kısmı cok onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.der denklemler polinom parabol fonksiyon

• yani mecburen sıralamayı takip etmem gerekiyor?

• sağlam sorular bence trigo kısmından geliyor. diğer konuları genel hatlarıyla bilsen anlarsın çoğu şeyi
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

TYT kısmını çalıştım.

• Patlat bi Acil fonksiyon Fasikülü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhastManTR -- 19 Aralık 2020; 19:15:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir fonksiyon bilgisi parabol , eşitsizlik , 2. dereceden denklemler gibi konuları da ortalama düzeyde bilmen yeter

• ultras1943 U kullanıcısına yanıt

evet sıralamayla gitmen daha mantıklı olur yoksa yarım yamalak bi durum ortaya çıkar riske atma en baştan başla ayrıca geometride analitik bilginin de iyi olması gerek türevde büyük sıkıntılar çıkarabilir.

• -m3q kullanıcısına yanıt

o zaman en erken mart ayı gibi başlarım bu üç konuya.

Tam bir tarih vermek çok zor olur çünkü bazı konularda temeliniz olduğu için soruları tarayıp ana kaynaklarınızdan temizleyerek geçebilirsiniz.Burada önemli nokta şu olmalı eksik bırakmayarak ilerlemek çünkü ilerde belirecek bu eksikler sizin lti gibi konularda tıkanmanızı sağlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -m3q -- 20 Aralık 2020; 17:19:21 >

yav mart geç olmaz mı başlangıç için diğer arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum bence mart geç

• -m3q kullanıcısına yanıt

İyi de bahsettiğin konuları ancak o zamana kadar adam akıllı bitiririm

• PKOB hariç hepsi.LTİ'den hangi konuyla bağlantılı soru geleceği belli olmuyor.Ama özellikle fonksiyonlar ve ÖTF,Logaritma,Trigonometri gibi fonksiyon temelli konular şart bence.Bunları bitirmeden başlamanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 20 Aralık 2020; 18:43:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.