2024 EDEBİYAT SORUSU
Bu sene net ve net Pir Sultan Abdal çıkacak yazın bir kenara
msü'ye girmek saçmalık
adam gelmiş deli gibi msü'de sıralama yapıcam diye yırtınıyor önemli olmamasına rağmen ilk kez yks giricekler için prova falan tamam ama bunlar öyle görmüyo mezunların girmesi gereksiz
tm için fen önerileri
hiç temelim yok fenden 10 net yeterli benim için nasıl bir yol izlemeliyim önerebileceğiniz kanal vs.
tyt ayt tarih sorunu
ne yaparsam yapim çalışmak istemiyorum nefret ediyorum çıkacak 5 soru için dünyanın şeyini ezberliyoruz 5/5 yapmak için nasıl bi yol izlemeliyim konu seçerek çalışıp denemeden ilerlemek mantıklı mı
türkçe için deneme önerisi
bs,üçdörtbeş,palme,3d çözdüm şimdi ne alabilirim netim 32-35 arası
geometri kaynak önerisi
geometride sıfır olmadığımı düşünürdüm ama sanırım çok kötüyüm kenan kara çok önerildi kitabını aldım kampına başladım ama onunla yapamadım karekök sıfır aldım onu az buçuk yapabiliyorum ama çokta anladığım söylenemez hep bir şeyler havada kalıyor kitabın gerçekten sıfır olduğuna inanmıyorum bana gerçekten netlerimi yükseltebileceğim bir kaynak lazım video ders defteri de olur çoğu yerde bıyıklı matematik gördüm ama kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
asla matematik yapamamak
ya arkadaş aşırı kötü hissettiriyo yarın ayt mat başlicam ama tyt netlerim daha 15 16 17 anca geliyo ne yapsam olmuyo beni daha da ilerletecek diye eyüp b vdd aldım 2 3 hafta oldu başlayalı ayt matta da öyle devam edicem ama hiçbir faydası yok gibi :(((
ayt matematik
sizce mert hocanın ayt kampı + kitabı + ek kaynak (bs veya üçdörtbeş) olarak gidilir mi geçen sene karekök mps çözmüştüm 0 olduğumu düşünmüyorum hafiften bir temelim var ve bu sene yirminin üstünde bir net istiyorum nasıl ilerleyebilirim
kendime göre garip bi çalışma stilim var her gün 7 saat ve üzeri çalışmaya çalışıyorum eşit ağırlık öğrencisiyim ve mezunum 23'te leş bi sıralama yaotım bunu 50k altına çekmeye çalışıyorum hedefim kesinlikle marmara işletme veya sınıf öğretmenliği biraz neler yaptığımdan hangi kaynakları kullandığımdan size bahsetmek isterim
TYT MATEMATİK
her gün 1 saati problem olmak üzere 4 saat çalışıyorum konu anlatımını mert hocadan dinliyorum
kaynak olarak geçen sene birey a bitirdim şu an üçdörtbeş ve matematiğin ilacı kullanıyorum
deneme olarak yine matematiğin ilacı kullanıyorum haftada 1 çözüyorum
netlerim çok iyi sayılmaz 12-15 arası değişiyor hedefim 30 üstüne çıkarmak
GEOMETRİ
ne kadar önemli olduğunun farkına daha yeni vardığım bir ders çok iyi olduğum söylenemez
konu anlatımı dinlemiyorum karekök sıfırdan geometri çözüyorum şu anlık yetiyor bana ama ilerleyen zamanlarda üçdörtbeş geometriden de ilerlemek istiyorum sonrasına deneme üzerinden devam etme gibi bir düşüncem var
hedefim 7-8/10
TYT TÜRKÇE
çok sıkıntı yaşamadığım bir ders yine her gün çalışıyorum konu anlatımını kadir gümüş dinliyorum
geçen sene üçdörtbeş ve limit bitirdim şu an bilgi sarmal kullanıyorum
deneme olarak öncesine bilgi sarmal ve üçdörtbeş bitirdim şu an 3d kullanıyorum
netlerim genelde 30 üstü geliyor hedefim 35 üstüne sabitlemek
TYT COĞRAFYA
geçen sene asla doğru bir şekilde çalışmadım en büyük pişmanlığım olabilir şu an elimden geldiğince önem vermeye çalışıyorum
konu anlatımı coğrafyanın kodları videoları ve kitabından ilerliyorum harita bilgim tam
sb çözmeyi düşünmüyorum deneme üzerinden ilerleyeceğim henüz hangi deneme düşünmedim öneriniz varsa beklerim
hedefim 5/5 yapmak
TYT TARİH
aynı şekilde geçen sene asılmadığım bir ders
konu anlatımını saadettin akkaya ve mehmet celal özyıldız'dan dinliyorum hazır notlar kullanıyorum
sb çözmeyi düşünmüyorum aynı şekilde deneme üzerinden gideceğim
hedef yine 5/5
TYT FEN
sadece kimya çalışıyorum fizik ve biyoloji çalışma gibi bir düşüncem yok şu an vakit kalırsa bakmayı düşünüyorum çok vaktim yok
kimyada aydın yayınlarının ders işleyiş modüllerini kullanıyorum konu anlatımı olarak görkem hoca'yı dinliyorum
hedefim 5/7 veya full :)
önerileriniz varsa yazarsanız çok sevinirim
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.263 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar