Şimdi Ara

geometri kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geometride sıfır olmadığımı düşünürdüm ama sanırım çok kötüyüm kenan kara çok önerildi kitabını aldım kampına başladım ama onunla yapamadım karekök sıfır aldım onu az buçuk yapabiliyorum ama çokta anladığım söylenemez hep bir şeyler havada kalıyor kitabın gerçekten sıfır olduğuna inanmıyorum bana gerçekten netlerimi yükseltebileceğim bir kaynak lazım video ders defteri de olur çoğu yerde bıyıklı matematik gördüm ama kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım

• up

• karekök temelin de temeli dost anlamamak için monke olmak lazım öyle olduğunu sanmıyom kendini şartlamış olabilirsin, havada kaldığı yönünde takıntı geliştirmiş olabilirsin. ciddi dinleyip kafayı yorup orta seviye testteki sorularda 12 sorudan en az 6 tanesini falan yapamıyorsan sıkıntı psikolojinden başka sebeplerden kaynaklanıyordur. kenanın kitabı mağdurluk uzak dur karekök sıfır + bilgi sarmal yap konuyu kenan yerine eyübden dinleyebilirsin hoşuna gitmezse geri kenana dönersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyüp b nin pdf'ini çıkarp onla gidebilirsin. geçen sene eyüp b den bitirdim bu sene kenan kara'dan. kenan kara'yı çok önerdiler diye başladım ama bence kötü anlatıyor gene de bitirdik bir şekilde. eyüp b lgs-ygs tarzı eski klasik sorular çözüyor zaten videolar da eski ve çok fazla soru var 300 sf mıydı neydi pdf. belki 400'dü unuttum. temel atmada birebir geçen sene çok güzel temel attırdı.

geometri öğrenmek istiyorsan kesinlikle eski klasik sorulardan bol bol çöz. neredeyse bütün yeni nesiller zaten eski soruların hikayeleştirilmiş hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 6 Aralık 2023; 15:28:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.