Şimdi Ara

Tyt ayt kaynak önerisi verebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam sayısal 10k için kaynak önerisi ve youtube kanal önerisi almak istiyorum. Daha önce açılmış konu linki varsa atabilirsiniz. Yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İhsanoğlugaffur -- 13 Temmuz 2023; 15:17:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "yks derece tavsiye" yazıp aratın hocam forumda. şimdi isimleri aklıma gelmiyor ama bir sürü ilk 100'e girmiş öğrencinin tavsiye konusu vardı forumda. tabi zaman geçtikçe kitaplar ve kanallar da değişime uğruyor. bunu da unutmayın araştırırken.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim

• Bu sene ayt fende 37 d 2 y yaptım
    Fizikte mr doppleri kesinlikle dinle adam mebden tek tek nokta atışı anlatıyor kaynak olarak paraf ve bilgi sarmal en iyileri bana kalırsa.Branş denemesi olarak ise Çap çözdüm yeterli oldu ayrıca egzersiz yayınlarına da bakabilirsin ama biraz kasıntı denemeleri
    Kimyada bizim hocalar(Salih hoca) çok güzel anlatıyor,organikte ise görkem şahini dinlemiştim(konuları önden bitirmiştim)organiği kesinlikle görkem şahinden dinle aşırı iyi,kaynak olarak bilgi sarmal bence gayet yeterli ve güzel ama bir kaynak daha diyorsan palmeyi öneririm ben bu ikisini çözdüm kimyadan.Sonlara doğru orbital çözdüm bir de ama bence çok abartılan bir kitap. Branş denemesi olarak ise bilgi sarmalı ve parafı beğendim gayet, bir de Hız ve renk dershane hocası aldırmıştı ama ben hiç beğenemedim soruları gereksizdi
    Biyolojide ise sürekli tekrar dersin anahtarı gerçekten. Senin biyolojini(aras tuğcu) tavsiye etmeden geçemeyeceğim adam şahane gerçekten. Kaynak olarak ise yine palmeyi öneriyorum bu yayının kimya ve biyolojisi harika gerçekten. Parafı çözdüm ama sevemedim ya ne bileyim.Biyolojide çok soru görmektense çok tekrar taraftarıyım ben, branş denemesi de bol bol çözülmeli, ben bilgi sarmal ve paraf çözdüm branş denemesi olarak özellikle paraf çok harikaydı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.