Alt yapı Karışıklığı
Arkadaşlar 2 ay önce yeni bir adrese taşındım. site yeni internet alt yapısı yok. Binanın içine kadar sokaktan fiber hat geliyor binada hem kablo hem fiber kutu var ancak kablo kutuya bağlanmamış. fiber sonlandırma yapılmamış. sorun şurada başlıyor; kablonun ve sokaktaki kutunun üzerinde "vodafone" yazıyor ancak alt yapı ttnette gözüküyor. hatta ttnet paket satışlarına başlamış. vodafone ise; bizim orada alt yapımız yok diyor. ttnet alt yapısıyla hizmet veririz diyor. ama hem kutu hem kablo vodafonenun böyle bir şey olabilir mi? bu hat kimin?
Fiber karmaşası ve alt yapı sorunu
Arkadaşlar yeni taşındığım binada şöyle bir sorun var; sahadan binaya kadar Vodafone hat döşemiş. Fiber kutuyu koymuş ancak sahadan gelen kabloyu kutuya bağlamamış. Alt yapı sorgusunda 1000 mpbs internet çıkıyor. Sorun şurada başlıyor ben hizmeti TTNET’ten alıyordum. Yeni adresime taşınınca haliyle nakil ettirdim. Alt yapı gözüktüğü için ttnet nakili kabul ediyor ancak teknik ekip interneti bağlayamıyor. Nakil talebimi reddediyorlar. Ancak hat satışa açık ve sistem alt yapı gördüğü için sözleşmem fesih olamıyor. Ttnet biz loglarımızı düzeltip fesih işlemini başlatacağız dedi. Ben de Vodafone a başvurdum alt yapı sahibi onlar olduğu için sorunu çözerler ve internetimi kurarlar diye düşündüm. Ancak ttnete fesih konusunda güvenim sıfır. Sizin bu konuda yorumunuz ya da tavsiyeniz nedir?
İnternet bağlanması ne kadar sürer?
Arkadaşlar selam, yeni bir binaya taşındım. Binanın içine kadar fiber hat var kutu takılı daha önce kullandığım hizmeti buraya naklettirdim 1000 MB fiber çıkıyor adresimde. Bina içi tesisat tamam dairelere kadar fiber kablo çekilmiş ancak aşağıdaki fiber kutusunu Vodafone takmış kablolar kırmızı Vodafone kablosu ancak ben Telekom üyesiyim. Buna ek olarak olarak fiber kutudaki kablonun bir ucu ise boşta duruyor dışarıdan gelen hat kutuya giriyor ancak diğer kablonun ucu boşta. TTNET yarın adresime geleceğini söyledi ancak ben yarın bağlantı yapabileceklerinden emin değilim. Sizin görüşünüz nedir?
Eski Aboneye Fahiş Fiyat
Bu genius fikir kimin aklına geldi bilmiyorum ancak 1 senedir 10 gb internetli paketi 50 tl ye kullanırken şimdi taahhüt sonunda bana teklif edilen 8 gb internet 85 tl teklif ediyorlar. Bölgede iyi çekmediği halde vodafone a geçmek için başvurdum adamlar 25 gb interneti 60 tlye veriyorlar. Böyle aptalca bir politika görmedim her sene numara taşımaktan bıktım.
Iphone 11 Klavye ve Kilit ses sorunu
Arkadaşlar selamlar Iphone 11 cihazımda klavye ve kilit seslerinde sorun yaşıyorum problem şu; uyarı sesleri ve zil sesi sonuna kadar açık olmasına rağmen klavye ve kilitleme sesi az geliyor. Hatta bazen bazı uygulamalarda ses normale dönüyor ve çok yüksek tonda çıkıyor. Ios 14.7 kullanıyorum önceki versiyonlarda da vardı bu sorun. Bunu yaşayan var mı? Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmyorum zira hoparlör vs sesleri müzik açtığım zaman gayet yüksek sesli.
Vodafone'dan Turkcell'e geçiş
|
Türknet in Telekom u sahaya indirememesi
|
|
Cep Cüzdan Sorunu
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 390
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 7.040 (Bu ay: 146)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 257 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar