Gönlümün Yetkili Servisi - Şiir Kitabı
|
İphone için en iyi Yapay Zeka uygulaması nedir?
|
290 BİNİM VAR HANGİ ARACI ÖNERİRSINİZ
Arkadaşlar merhaba. 2000 model felicia sahibiyim. Ama kliması yok. Ve bebeğim var klimasız asla olmuyor hem kücük ( bagaja falan bebek arabası zor sığıyor ) hem de cidden bebekle zor oluyor. Değiştirmeyi düşünüyorum. Çok araç baktım en son bir arkadaş biraz daha para koy 2000 model 1.4 16v Clio al rahat edersin dedi ama onlar 2004 1.5 dizellerden bile pahalı ve bütçemi aşıyor.
Bulduğum modeller;
Albea ( hep taksi çıkması ve orjin km nerdeyse yok. )
Stilo pek tutulmuş araç değil ama elektrik arızası cok olur diyorlar ve satması zor oluyormuş.
Clio sedanlar 1.5 dizeller aile arabası diyolar ama güven vermiyor diyor herkes güvenlik açısından.
Geriye Tata Indigo kalıyor ama satması zor olayı bu araç için de geçerli.
Ve birde 2004-2005 Accent ler var ama onun da içini falan ben beğenmiyorum. Tavsiyeleriniz ve önerilerinizi bekliyorum.
2000 MODEL FELİCİA SIKINTI
Arkadaşlar selamun aleyküm. Aracı 19 Eylülde aldım araç o gün 166.907 km deydi suan güncel km altta var 170.653. İşe servisle gidip geliyorum. İstanbula 10 kere gittim geldim yani nasıl 3 bin 500 km yaptı araç. Nasıl atıyor bu km anlayan var mı? Alttaki sayacı ben sıfırladım mesela. Orda 5 bin km mi yoksa 563 km mi yazıyor olay nedir anlayan var mı?
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.654 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar