Arkadaşlar merhaba. 2000 model felicia sahibiyim. Ama kliması yok. Ve bebeğim var klimasız asla olmuyor hem kücük ( bagaja falan bebek arabası zor sığıyor ) hem de cidden bebekle zor oluyor. Değiştirmeyi düşünüyorum. Çok araç baktım en son bir arkadaş biraz daha para koy 2000 model 1.4 16v Clio al rahat edersin dedi ama onlar 2004 1.5 dizellerden bile pahalı ve bütçemi aşıyor. Bulduğum modeller; Albea ( hep taksi çıkması ve orjin km nerdeyse yok. ) Stilo pek tutulmuş araç değil ama elektrik arızası cok olur diyorlar ve satması zor oluyormuş. Clio sedanlar 1.5 dizeller aile arabası diyolar ama güven vermiyor diyor herkes güvenlik açısından. Geriye Tata Indigo kalıyor ama satması zor olayı bu araç için de geçerli. Ve birde 2004-2005 Accent ler var ama onun da içini falan ben beğenmiyorum. Tavsiyeleriniz ve önerilerinizi bekliyorum. |
290 BİNİM VAR HANGİ ARACI ÖNERİRSINİZ
-
-
megane 1 veya clio derim.
fakat alacağınız aracında klimasından memnun kalır mısınız bilmiyorum.
bende 2005 model getz vardı klima çok performanslı değildi. aracında performansı inanılmaz düşüyordu.
aracınızdan memnun ve yeni model bir araç alamıyorsanız boş yere maceraya girmeyin derim.
megane 1 vardı bizde klimasızdı eşim her gün kullanıyor diye araç değiştirdim her gün kullanmasaydı araç değiştirmezdim kesinlikle. ilk sahibiydik.
-
Ya evet Albea konusunda forumlara bakıyorum 1.6 değilse eğer araçta performans kaybı oluyormuş. 2001 polo baktım ama çok eski temizi bulunur mu bilmiyorum. Ama şu an almazsam ileride daha pahalı olacağı aşikar. Arada çok kaldım. Yıllarca çalış et bir tane Fiesta veya C-Max bile alama çok üzücü
-
Denk gelirse 2005 üzeri Albea 1.4 alınabilir…Taksiye girmeyeni bulunur o bütçeyle , kliması fena değildir bonus olarak bagajı oldukça büyüktür ve yakıt tüketimide makul gayet …Motoru alt devirlerde dolu o cüssede bir arabayı rahat taşıyor,rampalarda da benzin/lpg li bir araca göre gayet yeterli performans sunuyor(3200-3500 devirde olduğu sürece sorunsuz tırmanır)…Yedek parça fiyatları uygundur motorunda benim bildiğimkronik bir problemi yok… (benim arabada yağ yakma yok mesela km 200.000de ve nispeten hor kullanılmış bir araç) -
Marea -
2005 üzeri 1.4 benzin LPG Albea yapıştır gitsin. Az yakar. Aman aman performans bekleme ama iş görür nitelikte bir araç. Ayrıca parça ve tamirci sıkıntısı yaşamazsın. -
Taksi çıkması olmasına bakma bence. Bu arabalar senelerdir 250 bini geçmiyor
Taksi çıkması ile farkları kalmıyor -
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Yani Albea baya güçlendi bende ona yönelmeye başladım. 1.4 mü yoksa 1.2 falan da bulsam acaba onunla uzun yol yapabilir miyim git gel 1800 km falan? Motor küçük ondan soruyorum -
Bebeğin var ise Albea vs teneke alma köyde vs bineceksen al
Pazarlık sorup şöyle bir araç alırdım ben
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-hatasiz-cok-temiz-kaput-tavan-bagaj-orjinal-c5-air-li-1119512939/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ozavcidan-2004-ford-c-max-trend-aile-araci-1115868866/detay
-
Hocam c Max zaten hayallerimdeki arabalardan biri ama çok çok pahalı yoksa mükemmel bir aile aracı her yönden
-
Ben olsam bu bütçe ile megane 1 makyajlı kasa 16 valf station wagon bakardım.
Hem yürütmesi kolay hem iç hacmi bagajı gayet güzel
Ayrıca sw olduğundan biraz daha uyguna alınabilir, iyi pazarlık yapılabilir.
Örnek ilan No : 1117107910
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 22 Ağustos 2023; 22:4:14 > -
Hayata sıfırdan başlayacak olan herkese Allah yardım etsin, evi arabası olan yine bir şekilde toparlar belki de böylesi imkansız! Şaka gibi 25 asgari ücrete 25 yaşında hurda:(
Allah yardım etsin kardeşim umarım temiz bir şey bulursun -
Kardeşim Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin cümlemize inşallah.
Megan 1 diyen bazı arkadaşlar araba iyi ama eski arabadan çektim o yüzden Albea ve Clio çok güçlendi teşekkür ederim hepinize
-
Ayni paralara daha modelli fiorino alirdim şahsen her ne kdr kamyonet olsa da -
Ustam o muhabbete hiç bakmadım. Çünkü otomobil olmazsa zor satılıyormuş o yüzden hep uzak durdum
-
Bora otomatik önerir misiniz arkadaşlar? -
2004 Punto 1.3 Multijet Dynamiclere bakabilirsiniz alternatif araç. -
ben olsam 2000 model felan r19 alırdım megane motorlu 90 hp bılındık parcası ucuz bıde konforlu araba
-
Valla beğenmiyorsunuz ancak hem sedan olmasıyla hem de sorunsuz olmasıyla/tüpe uyumluluğuyla Accent her açıdan daha mantıklı,üstelik kliması da buz gibi soğutur. -
satmasi kolay olsun, paecasi bulunsun diyorsaniz bence de accent leri veya megane 1 leri degerlendirebilirsiniz
300 bin civarina dusuk km kia rio 2004 2005 vs bulabilirseniz station modellerinin bagaji buyuk oluyor onlara da bakilabilir ancak satmasi ve parca bulmasi konusunda pek bilgim yok
Benzer içerikler
- 0.9 tce motor kronik sorunları
- f30 dizel mi benzin mi
- clio 1.0 tce alınır mı
- 1.2 vti motor
- f10 f30 farkı
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X