Unity 3D FPS controller Silah Yukarı Aşağı Haraket Etmiyor
Merhaba Bu linkteki videoyu
izleyerek FPS oyunu yapmaya çalıştım ancak bu arkadaşın kullandığı FPSController'ı Bulamadığım için Bu linkten FPSController indirdim:
Herşey Normal Fakat oyunu başlattığımda elim ve silahım sağa solo dönüyor fakat mouseu takip etmesi gerekirken yukarı veya aşağı baktığımda silah sadece son konumunda kalıyor
Bu sorun FPSController Yüzündenmi?
Windows 10'a Sistemim yetermi
Merhabalar Microsoft un sitesinden windows 10 indirmek için MediaCreationTool22H2.exe dosyasını indirdim bu dosya bana windows 10 un 22H2 Sürümünümü yükleyecek? eğer öyleyse sistemim:
4,00GB Ram
AMD A4-4300M 2.50 GHz İşlemci
500gb HDD
AMD Radeon HD 7420G Ekran Kartı
Windows 10 geçmelimiyim?
Windows 8.1 Hesap Resmi (SİLME)
Merhaba abilerim ablalarım yaklaşık 1 aydır bu konuyu araştırıyorum windows 8.1 etkin değil haliye ayarlar menüsünden kullanıcı resmini değiştiremiyorum benim için silinse yeter
aşağıdaki yola gidip fotoğrafı sildim ancak hala aynı
C:\Users\KULLANICI ADI\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\AccountPictures
bundan başka internette çözüm bulamadım format gibi bir durumum yok teşekkürler.
Programlar Ve Özellikler Visual C++
Merhaba Aşağıdaki visual c++ programları sanırım oyunlar için gerekli ve şuan bilgisayarımda tlauncher minecraft dışında oyun yok aşağıdaki programları silmemde sakınca varmıdır
chrome
visualstudio2019 / code gibi uygulamalar kullanıyorum
C# Ses Kontrolü
Merhaba, C# Formumda bilgisayar hoparlörüm için ses kontrolü yapabilirmiyim çok teşekkürler.
C# textbox arama yapma
|
Sql Bağlantısı Online lık gerektirirmi
|
C# Form Durumu Kaydetme
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.182 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: C#