Merhabalar Microsoft un sitesinden windows 10 indirmek için MediaCreationTool22H2.exe dosyasını indirdim bu dosya bana windows 10 un 22H2 Sürümünümü yükleyecek? eğer öyleyse sistemim: 4,00GB Ram AMD A4-4300M 2.50 GHz İşlemci 500gb HDD AMD Radeon HD 7420G Ekran Kartı Windows 10 geçmelimiyim? |
Windows 10'a Sistemim yetermi
-
-
Şahsi fikrim Windows 7 ile devam etmeniz olacaktır. Windows 10, windows 7 ye oranla sabit disk üzerinde çok okuma yazma yapıyor. Eğer sabit diskiniz hdd ise çok yorulacak, kasma ve donmalar yaşatacaktır. Ssd'niz olsaydı bir kurun performansını beğenirseniz devam edersiniz derdim ama ssd'siz Windows 7 daha performanslı çalışacaktır.
Tabi ilk başta belirttiğim gibi şahsi fikrimdir.
-
Evet, doğrudan güncellenmiş versiyonuyla Windows 10 yüklenecek.. Ancak yine de başka bir güncelleştirme olacaksa mutlaka Windows Update kontrolü yapın. Ben 4 GB Ram ile Windows 10 kullandım sıkıntı yaşayacağın yerler mutlaka olur (oyun içi fps düşüklükleri vs.) Misal ben 4 GB Ram İntel İ3 İşlemci bilgisayarda cs go da Windows 10 sistemiyle 20 fps alıyordum ve adeta rezillikti. Karar sizin.
Benzer içerikler
- bilgisayar otomatik onarıma hazırlanıyor diyor açılmıyor
- bios modu eski ne demek
- windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var
- hpet kaldırma
- microsoft yazılım koruması platformu hizmeti
- tuş sesi kapatma
- laptop ses gelmiyor
- bilgisayar özelliklerine bakma
- ekran videosu alma
- 0xc00007b hatası çözümü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X