Dün motosikletimi trafikten men edip üstüne dünyanın cezasını kitlediler. Videoya çektim, ne desem nafile hangi dili döksem nafile çok kızgınım!
Selam herkese ben tunahan ertan, instagramda motosiklet üzerinde böyle reels videolarım var, sizce sonum ne olur?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" dedi.
Kaynak: https://ertanhaber.com
CHP’de yerel seçim krizi bir türlü aşılamazken CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında soğuk savaş başladı. Özgür Özel, CHP İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı’na katılmadı. Konuşması sırasında partililer tarafından protesto edilen İmamoğlu ise neye uğradığını şaşırdı.
Kaynak:
Karabağlar’da, Suriye uyruklu Levend M., demir kapı camını kırarak girdiği evde ilişkilerini bitiren Suzan E.’yi bıçakla ağır yaralayıp, kızı Behiye E.’yi ise öldürüp olay yerinden kaçtı.
Karabağlar İlçesi Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak’ta Suriye uyruklu 30 yaşındaki Levend M., ilişkilerini bitiren 34 yaşındaki Suzan E.’nin evine geldi.
Kadını ve kızını bıçaklayıp kaçtı
Saldırgan, demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evde bulunan Suzan E.’yi yüz ve kolundan 7 bıçak darbesiyle yaraladı.
Saldırgan, ardından da Suzan E.’nin kızı 12 yaşındaki Behiye E.’yi boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayıp kaçtı.
Küçük kız kurtarılamadı
Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan anne- kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedaviye alınan yaralılardan Behiye E., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, annesinin tedavisi ise sürüyor.
Kaynak:
2024 ocak ayı zam oranı belli oldu. Memur ve memur emeklileri yüzde 29,79 oranında enflasyon farkına hak kazandı.
Kaynak: https://ertanhaber.com/memur-maasi-belli-oldu-2024-ogretmen-polis-doktor-ve-hemsire-guncel-maas/
EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI
Bekar: 30 bin 372 TL
Sendikalı evli: 32 bin 639 TL
Sendikalı bekar: 30 bin 910 TL
MEMUR
Önceki maaş: 22 bin 938 TL
Zamlı maaş: 34 bin 235 TL
ÖĞRETMEN
Önceki maaş: 26 bin 654 TL
Zamlı maaş: 39 bin 781 TL
UZMAN ÖĞRETMEN
Önceki maaş: 29 bin 538 TL
Zamlı maaş: 44 bin 085 TL
POLİS MEMURU
Önceki maaş: 29 bin 525 TL
Zamlı maaş: 44 bin 292 TL
UZMAN DOKTOR
Önceki maaş: 54 bin 959 TL
Zamlı maaş: 82 bin 026 TL
HEMŞİRE
Önceki maaş: 26 bin 440 TL
Zamlı maaş: 40 bin 179 TL
AVUKAT
Önceki maaş: 31 bin 562 TL
Zamlı maaş: 47 bin 823 TL
MÜHENDİS
Önceki maaş: 33 bin 122 TL
Zamlı maaş: 50 bin 869 TL
TEKNİSYEN
Önceki maaş: 23 bin 538 TL
Zamlı maaş: 35 bin 490 TL
BAŞKOMİSER
Önceki maaş: 32 bin 626 TL
Zamlı maaş: 48 bin 920 TL
PROFESÖR
Önceki maaş: 48 bin 124 TL
Zamlı maaş: 72 bin 422 TL
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
Önceki maaş: 31 bin 763 TL
Zamlı maaş: 48 bin 003 TL
29 Aralık 2023 - Arabistan'da düzenlenmesi planlanan Süper Kupa finalinde yaşanan çirkin olaylar, Türk futbolunu derinden sarsarken, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarını üzüntüye boğdu. Atatürk'e yapılan saygısızlık sonrasında iki kulüp, maça çıkmama kararı alarak tarihi bir duruş sergiledi. Ancak olaylar bir adım daha ileri giderek Fenerbahçe ve Galatasaray uçaklarının rehin alındığı bildirildi.
Dilan ve Engin Polat ailesine yönelik operasyonlar kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 6 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtilirken Adliyeye sevk edilen 18 şüphelinin ifadelerinin yaklaşık 4 saat sürdüğü açıklandı.
Dilan Polat ve Engin Polat’ın neden tutuklandığını avukatları Ahmet Gün açıkladı. Gün, sorgusunda 300 milyonluk naylon faturadan bahsetti.
Kaynak: https://ertanhaber.com/300-milyon-turk-lirasi-sahte-fatura-itiraf-edildi/
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk… 28.10.1923
29 EKİM CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANACAK...
Meslek: gazeteci
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 60
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 40.976 (Bu ay: 749)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic