Şimdi Ara

Trafik cezaları ağır değil mi sizce de? Motorumu men ettiler trafikten!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün motosikletimi trafikten men edip üstüne dünyanın cezasını kitlediler. Videoya çektim, ne desem nafile hangi dili döksem nafile çok kızgınım!

Trafik cezaları ağır değil mi sizce de? Motorumu men ettiler trafikten!ınstagram
    Tunahan Ertan on Instagram: "Beni konuştursanız ikna etcem sizi de 😂 Görevlerini doğru dürüst yapan polis memurlarına teşekkürler 🙏 . . . #motorcycle #motosiklet #polis #ceza #trafik #yamaha #eskişehir #keşfet #fypシ"
    https://www.instagram.com/reel/C7cWwPmNmX_

• arkadaş sahte plakayla geziyorsun hala itiraz. trafikteki motorların çok fazla uymadığı trafik kuralı var. emniyet şeridinden giderler, iki arabanın arasına girerler, sonra da görmezsin çemkirirler. kask takmazlar, egzozla oynayıp milletin kafasını şişirirler ya da yüreğini hoplatırlar. kaldırımdan giderler. plakaları öyle bir takarlar ki okumak imkansız (plakanın altını çok kaldıran var, plaka kesinlikle okunmuyor).

kaldırımdan giden bi motorcu kızıma çemkirmiş telefonuna bakıyor diye. sakin bir insanım şahit olsam vallahi dalardım o motorcuya. kaldırımdan gidiyor bir de çemkiriyor sana ne benim telefonumdan sen yolundan gitsene. yolda telefona bakarsam o zaman konuş.

• Plaka orijinal miydi?
  • Plakanız uygun olsaydı size neden ceza yazsınlar.
    Bence gelire göre dahada ağırlaştırılmalı
  • şimdi köyün birinde müdür trafik polisine 10 tane makbuz vermiş bu makbuzlara akşama kadar ceza yazmassan maaşın dan keserim demiş.polis çaresiz tuttuğuna ceza yazmış son makbuz elinde kara kara düşünmüş tabii köyde o kadar araç yok bakmış rahip karşıdan bisikleti ile geliyor.durdurmuş hopp demiş nereye gidiyorsun neye güvenerek gidiyorsun kiliseye gidiyorum bir omuzumda melek bir omuzumda tanrı. ne demiş polis bisiklete 3 kişimi biniyorsun al sana ceza...

• arkadaş sahte plakayla geziyorsun hala itiraz. trafikteki motorların çok fazla uymadığı trafik kuralı var. emniyet şeridinden giderler, iki arabanın arasına girerler, sonra da görmezsin çemkirirler. kask takmazlar, egzozla oynayıp milletin kafasını şişirirler ya da yüreğini hoplatırlar. kaldırımdan giderler. plakaları öyle bir takarlar ki okumak imkansız (plakanın altını çok kaldıran var, plaka kesinlikle okunmuyor).

kaldırımdan giden bi motorcu kızıma çemkirmiş telefonuna bakıyor diye. sakin bir insanım şahit olsam vallahi dalardım o motorcuya. kaldırımdan gidiyor bir de çemkiriyor sana ne benim telefonumdan sen yolundan gitsene. yolda telefona bakarsam o zaman konuş.

• Ne desem bilemedimki.Hem kanununa kurala karşı geliyorsun hem yakalanıyorsun hemde isyan ediyorsun.Birini seç ya kanunlara uy yada uymuyorsan yakalanma yakalanarsanda cezan neyse çek bukadar.Hayat herkesin istediği gibi olmaz.
  • Motorcuların %99.9 u her zaman hatalıdır.

• Videoyu izlemedim bile. Kesin hatalıdır. Motorcuların hepsi hatalı hepiniz trafikten men edilirsiniz umarım
  • Dedemin bir lafı vardı, motor şeytan işi derdi :)
  • Valla motorunuzu bilmem ama 10 motorcudan 9'unu trafik polisleri falakaya yatırmalı bence.Motorun trafikten çekilmesi yetmez.

• Ceza dediğin caydırıcı olur. Kırmızı ışıkta geçenin arabasına el koy bakalım geçen olacak mı? Gelişmiş ülkelerde cezalar gelire göre veriliyor ki bir işe yarasın. Bizde devleti oyuncak ettiler.
  • Bu motorcuların haklı olduğu bir konu görmek istiyorum artık.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Motosiklet %100 hatalıdır olarak düzeltelim,

Motosiklet yolda arkasında göz olarak hareket edecek,

otomobil dahi kendine kurallara uymazken (çoğunluk)

motosiklet özellikle kullanıcı kültürü aklının estiği her yerden gidebiliyor

bu ülkede geçiş üstünlüğü olsun, bastığın şerit olsun, araçların hareketlerini gözlemleyerek hata yapmamaya çalışacaksın...

hele son dönemde gençleri görüyorum...

GTA V'de oyun oynar gibi kullanılıyorlar...frenzy mode açık kalmış...kafayı yemişler gibi gidiliyor...

toplumsal algı her geçen gün sayısı artan motorlarla birlikte değişir diye umduk yıllarca ama eğitim olmayınca bir arpa yol alamıyorsun...

• Dandik plakayla gez, sonra ceza yazdılar hakkımı helal etmiyorum??

Bu neyin kafası yahu!
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Benim uygun olan plakama app diye ceza yazmaya kalktılar, neyse ki amir geldi de yok bu app değil dedi

• "Pv affetmez" ne demek videoda yazan? Açılımı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Mayıs 2024; 16:58:39 >
  • Trafik cezaları az özellikle motorlara daha ağır cezalar olmalı.

• Delikanlı Instagram motorcularından içerik olsun diye hıyar diyene koşan tiplerden.Birde izlenmesi artsın diye forumlara link atmaya başlamış
  • Arif kullanıcısına yanıt

bu plaka app ben olsam tayyip gelse bırakmazdım

• Code140 kullanıcısına yanıt
    İyi sen bırakma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.