Bedelli Askerlik Celp Dönemi
Arkadaşlar merhaba,
Ben geçen sene bedelli askerlik için başvuru yapmıştım ve bu aralıkta askere gideceğim. Sorum şu, bedelli askerliğimi 2025 yılına erteleme imkanım bulunuyor mu acaba?
E devlette erteleme imkanınız bulunuyor diye yazıyor fakat celp ve sevk dönemini değiştir sekmesine tıkladığımda yeni bir pencere açılmıyor, askerlik şubesine mi gitmem gerekli acaba.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hangi iş teklifini seçmeliyim
Arkadaşlar merhaba. Ben KPMG'de yeni mezun programı kapsamında denetim bölümü için teklif aldım. Aynı zamanda Vakıfbank'ta da halkla ilişkiler ve medya departmanında uzman yardımcılığı teklifi aldım. Hangisini seçmem gerektiği konusunda çok kararsız kaldım sizce hangisini seçmeliyim? Hangisi benim kariyerim açısından daha iyi olur?
Kısa süreli iş deneyimleri
Arkadaşlar merhaba.
İş görüşmelerinde sizce iki ay gibi kısa süreli iş deneyimlerinden bahsetmek gerekir mi? Ben önceki işinizden neden ayrıldınız sorusuyla karşılaşmamak adına bahsetmeyi düşünmüyorum fakat eğer karşı taraf sorarsa sizce bahsedilmeli mi bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
İş teklifini reddetmek
Arkadaşlar merhaba.
Yaklaşık iki ay önce görüştüğüm bir firmadan iş teklifi almıştım fakat kişisel sebeplerden dolayı müsait olamadığım için çok istememe rağmen reddetmek zorunda kaldım. Şu anda müsaitim ve o firmada çalışmak istiyorum sizce firmayla iletişime geçsem beni tekrar alma imkanları var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 874 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic