Şimdi Ara

İş teklifini reddetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık iki ay önce görüştüğüm bir firmadan iş teklifi almıştım fakat kişisel sebeplerden dolayı müsait olamadığım için çok istememe rağmen reddetmek zorunda kaldım. Şu anda müsaitim ve o firmada çalışmak istiyorum sizce firmayla iletişime geçsem beni tekrar alma imkanları var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Şansını dene

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Almazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada kimse sana bunun cevabını veremez. Seviyorsan git konuş bence ayrıca sen yeter ki sev kısmetse olur.

• Echslord E kullanıcısına yanıt
    reddederken ne dediğin önemli ve hala o pozisyonun açık olup olmaması. sonuçta pozisyonu doldurdularsa (ilanları hala aktif mi?) maalesef almazlar.

• almazlar.

• Sanırım alımlar hala devam ediyor. Reddederken şu anda müsait olamadığımı söylemiştim. Benim mülakatıma işe alım müdürü girmişti linkedin üzerinden bir mesaj atsam mı acaba pozisyon için hala uygun bir boşluk olup olmadığını sormak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH iş başvurusu teklifi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Echslord E kullanıcısına yanıt

Ben senin yerinde olsam şansımı denerdim, "arayışınız devam ediyorsa tekrar görüşebilir miyiz" diyebilirsin. Bunda kötü bir şey yok , en fazla hayır derler ve aklında soru işareti kalmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.