KAÇA TOPLANIR?
Aşagıdaki sistem sizce ne kadar eder arkadaşlar?Fiyatlara az çok hakimim fakat sizden öneri almak istiyorum.Sistem iyi mi?
SİSTEM BİLGİLERİ
GoodRam 8GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Kırmızı Single
ASUS GeForce RTX 3060 Ti DUAL OC Edition 8GB GDDR6
PowerBoost VK-K521B 650W 80+ USB 3.0 Mesh RGB ATX
ASUS PRIME B450M-A II 4400MHz (OC) DDR4 Soket AM4
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek A
SAMSUNG 1TB 980 NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 3000M
MSI Vigor GK30 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Kla
SteelSeries Arctis Prime Stereo Siyah Gaming Kulak
GameBooster Inferno L Gaming Mouse Pad
Tenda U1 WiFi-N 300Mbps 3.dBi Antenli USB Adaptör
Xbox Oyun Kumandası Kablosuz
MONİTÖR
ASUS TUF GAMING 23.8" VG249Q1R 165Hz 1ms 2xHDMI DP
GETİR SU PİŞMANLIKTIR.
Bu artık isyan paylaşımıdır. Getir'in çalıştığı kargo vs ne ise teslimat süreleri ile alakalı inanılmaz sıkıntılar yaşamaktayız. Getir Su dan 23.07.2023 tarihinde saat 12:15 de verdiğin su siparişi saat an itibari ile 14:36'dır ve halen siparişim gönderilmemiştir. Getiri aradığımda ise bana kuryelerin aracı doldurmadığı ve araç dolduktan sonra yola çıkartılacağını söylüyor. Fakat ne hikmet ise canlı yardımdan yazılı bir şekilde iletişime geçtiğimde bana yoğunluk sebebi ile siparişimin yola çıkmadığını söylüyor. Şimdi bu ne perhiz ne lahana turşusu madem çok yoğunsun siparişimi yola çıkart bende yola çıktığınını görüntüleyeyim içim rahatlasın diyeyim ki dağıtımda. Zaten sen Getir Su dağıtımını ve Getir'i ayırmışsın madem bu kadar yoğunluk var neden her defasında ben siparişimin 2-3 hatta bazen 4 saat bekliyorum. Geçen sene 20TL ye aldığım suyu 60TL yaptın bari ulaştırma kaliteni yukarıya çek. Son sözüm şudur ki bir daha asla getir ile alakalı hiçbir siparişi vermeyeceğim etrafımdaki insanları da oradan sipariş vermemelerini sağlayacağım.
SİPARİŞİ TESLİM EDİLİNCE SAAT GÜNCELLEYECEM:14:47 HENÜZ TESLİM EDİLMEDİ HAZIRLANIYOR AŞAMASINDA.
15:00 TESLİM.
Yardımcı olur musunuz?
Apple Watch almak istiyorum fakat modeller hakkında çok bilgim yok sizce hangisinden almak iyi olur , İlk çıkan son çıkan diye bir takıntım yok.
Bütçe:6000 TL
Fiat Ducato 2009
342.851 km
14+1
Ağır bakımları yeni
İç ve dış aksamları kusursuz temizlikte
Lastikleri yeni
Fren balataları yeni
Kalorifer peteği orijinal yeni takıldı
Uzun yıllar ekmek yedirir
Görsellere sarı site linkinden ulaşabilirsiniz.
Gönüller bir olsun. |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.405 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic