Şimdi Ara

GETİR SU PİŞMANLIKTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu artık isyan paylaşımıdır. Getir'in çalıştığı kargo vs ne ise teslimat süreleri ile alakalı inanılmaz sıkıntılar yaşamaktayız. Getir Su dan 23.07.2023 tarihinde saat 12:15 de verdiğin su siparişi saat an itibari ile 14:36'dır ve halen siparişim gönderilmemiştir. Getiri aradığımda ise bana kuryelerin aracı doldurmadığı ve araç dolduktan sonra yola çıkartılacağını söylüyor. Fakat ne hikmet ise canlı yardımdan yazılı bir şekilde iletişime geçtiğimde bana yoğunluk sebebi ile siparişimin yola çıkmadığını söylüyor. Şimdi bu ne perhiz ne lahana turşusu madem çok yoğunsun siparişimi yola çıkart bende yola çıktığınını görüntüleyeyim içim rahatlasın diyeyim ki dağıtımda. Zaten sen Getir Su dağıtımını ve Getir'i ayırmışsın madem bu kadar yoğunluk var neden her defasında ben siparişimin 2-3 hatta bazen 4 saat bekliyorum. Geçen sene 20TL ye aldığım suyu 60TL yaptın bari ulaştırma kaliteni yukarıya çek. Son sözüm şudur ki bir daha asla getir ile alakalı hiçbir siparişi vermeyeceğim etrafımdaki insanları da oradan sipariş vermemelerini sağlayacağım.

SİPARİŞİ TESLİM EDİLİNCE SAAT GÜNCELLEYECEM:14:47 HENÜZ TESLİM EDİLMEDİ HAZIRLANIYOR AŞAMASINDA.

15:00 TESLİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usengull -- 23 Temmuz 2023; 15:5:41 >

• arada böyle şeyler olabilir

karenlık yapmaya gerek yok...

Yurtdışındayım burada da bazen siparişlerin 2-3 saat sürdüğü oluyor.. Sinir bozucu bir durum ama yapacak bir şey yok, illa ki vardır bir sebebi..

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Dostum her defasında olmaz ki bir oldu tamam iki oldu tamam ama bu her defasında olur ise artık bir yerden sonra olmaz yani.

• usengull kullanıcısına yanıt

memnun değilsen başka yerden al ozaman neden sorunlu yerden sipariş veriyorsun artık yogunluk var her yerde

• usengull kullanıcısına yanıt

başka bir sebebi de genel olarak insanların çok yoğun çalışması...

belki kuryelere kızıyorsun ama onlar sabahtan akşama kadar deli gibi çalışıyorlar...

Sürekli aynı sorunu yaşıyorsan başka yerlerden de sipariş edebilirsin hocam  

• Arıtma yaptırdım damacana derdim yok sebile dolduruyorum mis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.