İphone 14 pro max aldım ve bozuldu
Arkadaşlar yurtdışından iphone 14 pro max aldım ve 3 gün sonra bozuldu bin tane yol denedim formatladım olmadı ve garantiye gitmesi gerekiyor ve 1 yıl uluslararası garanti Türkiye de geçerli değilmiş aramadığım Apple servisi kalmadı Apple ı da aradım benim aldığım model garanti kapsamında değilmiş ücretini versem bile yapmıyorlar bin tane teknik servis aradım Appleın.. Yurtdışına yollamam gerekiyormuş hadi tekrar yurtdışına yolladım Bi şekilde telefonu tamir etmeyip değiştirseler falan büyük ihtimal imei numarası değişecek telefonu tekrardanmı kayıt ettircem zaten Bi ton masraf ettim imei kayıt ücretlerinde 6 bin olmuş.. BTK ya sordum yurtdışından birsürü belge VS istediler ondanda kesin değil değerlendirip yapıyorlarmış.. Kısaca aklımı kaçırmak üzereyim Bi ton para verdiğim telefon elimde patladı neredeyse gidip saçma sapan Bi telefoncuda 1 haftalık telefonun içini açtırıp telefonun içinimi mahvediyim Apple resmen sahip çıkmıyo malına bir tane teknik servis kabul etmedi böyle bişey yaşayan bilgi sahibi olan varmı aklımı oynatıcam resmen
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.659 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Elektronik ve Mekanik