Şimdi Ara

İphone 14 pro max aldım ve bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından iphone 14 pro max aldım ve 3 gün sonra bozuldu bin tane yol denedim formatladım olmadı ve garantiye gitmesi gerekiyor ve 1 yıl uluslararası garanti Türkiye de geçerli değilmiş aramadığım Apple servisi kalmadı Apple ı da aradım benim aldığım model garanti kapsamında değilmiş ücretini versem bile yapmıyorlar bin tane teknik servis aradım Appleın.. Yurtdışına yollamam gerekiyormuş hadi tekrar yurtdışına yolladım Bi şekilde telefonu tamir etmeyip değiştirseler falan büyük ihtimal imei numarası değişecek telefonu tekrardanmı kayıt ettircem zaten Bi ton masraf ettim imei kayıt ücretlerinde 6 bin olmuş.. BTK ya sordum yurtdışından birsürü belge VS istediler ondanda kesin değil değerlendirip yapıyorlarmış.. Kısaca aklımı kaçırmak üzereyim Bi ton para verdiğim telefon elimde patladı neredeyse gidip saçma sapan Bi telefoncuda 1 haftalık telefonun içini açtırıp telefonun içinimi mahvediyim Apple resmen sahip çıkmıyo malına bir tane teknik servis kabul etmedi böyle bişey yaşayan bilgi sahibi olan varmı aklımı oynatıcam resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seren3455 -- 7 Ocak 2023; 23:18:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 14 Pro Max Yurtdışından Alındığında Garanti Geçerliliği

Yurtdışından alınan iPhone 14 Pro Max cihazlarının Türkiye'de garanti kapsamından yararlanıp yararlanmayacağı, merak edilen bir konudur. Bu konuda şu hususlara dikkat edilmelidir:

• Apple'ın uluslararası garanti kapsamı, tüm ülkelerde kullanılabilir.
    • Ancak, yurtdışından alınan iPhone'ların Türkiye'de garanti kapsamından yararlanması için bazı şartlar vardır.
    • Türkiye'de garantili iPhone 14 modelleri, Türkiye'deki yetkili satıcılardan veya Apple Store'lardan satın alınan cihazlardır.
    • Yurtdışından alınan iPhone'lar, Türkiye'deki yetkili servislerde ücretli olarak tamir edilebilir.
    • iPhone'un uluslararası garantisi, cihazın satın alındığı ülkede geçerlidir. Türkiye'de geçerli değildir.

Bu nedenle, yurtdışından iPhone 14 Pro Max satın almayı düşünüyorsanız, cihazın Türkiye'deki yetkili bir satıcıdan veya Apple Store'dan temin edilmesini tavsiye ederiz. Böylece, cihazınız için Türkiye'de garanti kapsamından yararlanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • anakart degisince e devlette anakart degisikligi diye bolum var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple sahip çıkmıyor malına değil. 60 bin lira verirseniz sahip çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ne demek

• @Seren3455 Donanımsal farklılıklar olduğu için cihazlarda apple uluslararası garantiyi 1 yıllığını yani her modelinde geçerli değil. Bununla ilgili birsürü video var.

Ozan Ebeyoutube
    #iphone14series #apple #warranty #yurtdisi #btk Herkese Merhaba Arkadaşlar daha önce İphone 13 serisi ve öncesi modellerin bir çoğu Türkiye'de 1 yıl Uluslararası garanti Kapsamına sahipti. Fakat iPhone 14 serisinde Apple farklı bir garanti kapsamı politikasına gitti. Gelin Türkiye'de hangi model numaralı İphone 14 serisi cihazlar 1 yıl Uluslar arası garanti kapsamında yakından bakalım! Sorularınız ve Görüşleriniz için bana Sosyal Medya Hesaplarımdan Ulaşabilirsiniz. Sosyal Medya İnstagram: https://www.instagram.com/ozan.ebe/ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCW9u... Facebook: https://www.facebook.com/ozan.ebe.9
    https://www.youtube.com/watch?v=qrWyjeyQW0U

Almadan önce mesela gideceğiniz ülkeden araştırıp almanız lazımdı. Veya aldığınız yere sormanız gerekiyordu bunun türkiyede garantisi geçiyor mu kapsıyor mu diye ? bunu da sormadıysanız apple türkiyenin yapacak birşeyi yok çünkü ürünü zaten buradan almamışsınız ve de alınan ülkedeki garanti türkiyede geçmiyor. Mesela amerikada ki iphone 14 lerde sim kart slotu yok, 5g sistemi biraz farklı vs. e bizim ülkemizdeki farklı. Çindeki iphonlerda fiziki çift sim kart varken bizde yok. Gibi gibi böyle farklılıklar var.

Eğer garantisi bozulmasın ürün değişsin istiyorsan aldığın ülkeye gidip o ülkede değiştirtmen lazım.

tuketici.btk.gov.tr
    BİREYSEL YOLLA YURTDIŞINDAN GETİRİLEN CİHAZLARIN ARIZA NEDENİYLE DEĞİŞİMLERİNDE E-DEVLET ÜZERİNDEN KAYIT İMKANI GETİRİLDİ - - BTK Tüketici Sitesi
    https://tuketici.btk.gov.tr/haberler/bireysel-yolla-yurtdisindan-getirilen-cihazlarin-ariza-nedeniyle-degisimlerinde-e-devlet-uzerinden-kayit-imkani-getirildi

“(3) Yolcu beraberinde yurtdışından getirilen cihazın arızalanması nedeniyle cihazın ya da ana kartının değiştirilmesi durumunda; ilk kayıt başvuru sahibinin Kuruma başvurusu ile IMEI değişim işlemi yapılabilir. Değişim işlemine ilişkin başvuruda değişimi yapan firmadan alınan değişim belgesi sunulur. Değişim talebinin değerlendirilebilmesi için değişim belgesinin aşağıdaki hususları sağlaması gerekir:

a) Değişim belgesinin antetli kağıt olması veya firma kaşesini içermesi.

b) Değişimi yapan firmanın adı/ünvanı ile adresi veya telefonunu içermesi.

c) Değişim işleminin arıza nedeniyle yapıldığına dair bilginin bulunması.

ç) Değişimi yapılan eski ve yeni IMEI numaralarını içermesi.

Bu istenen şeyleri de yerine getirttiğin takdirde de imei'i numarasını tekrar kaydetmene gerek yok btk'a bildirirsin belgeleri yollarsın eski imei numarasındaki kayıt yenisine aktarılır. Dersen ki o ülkeye geri dönemiyorum ne yapacağım ? çaren yok tamire vermen lazım. FPPRO isimli firma var youtube'da videolarını görmüşsündür, o firmaya yolla bakılsın arızası neyse sıkıntısı neyse çözülsün öyle tamirli cihazı kullanırsın en azından temiz işçilik yapıyorlar. Zaten öbür türlü başka çare kalmıyor.

• 10 bin ucuza alicam diye bi dunya eziyet cekti millet iphone demek garanti demek garantisiz iphone kullanilmazz

• Şayomi varken ayfon alırsanız böyle olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servis konusunda huawei tek geçerim adamlar kaçak telefonu bile kabul ediyorlar  

Ne diyelim geçmiş olsun ama her arızada anakart değişimi muhabbeti olmuyor bi dene şansını.

İmei kaydını yaptığın telefonunda servisin kabul etmemesi ayrı saçmalık.

• Hocam sana öyle denk gelmiş bende ithalatçı garantili Huawei Mate 10 Pro vardı. Garantisi de bitmişti. Batarya değişimi için yolladım. Benden bir sürü kayıt imzalamamı istediler cihaz yurtdışı olduğu için. İmzaladım gönderdim fakat neymiş yurtdışı ithalatçı garantili cihazları yapmıyorlarmış. Madem öyle neden bir Siri kâğıt imzaladım diyorum cevap yok. Sonuç olarak Türkiye’de öyle herşey kolay olmuyor

• Hocam FP Pro’ya yollayın. Uzaktan tanıdığım da yaşamıştı benzerini o adamlar yapıyor. Parasıyla yaptırabilirsiniz en azından temiz iş olmuş olur. Instagramda fppro_tr kullanıcı adı baktım şimdi.

Reklam vs vermiyorum bu arada benimki garantili ama garantili olmasa oraya yollardım.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

13 pro max ekran değişimine 12 bin dediler buna 20 bin derler herhalde

• yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt
    Direkt çıkma parça takıyorlarsa olabilir hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arızası neydi???

Dünya çapında şov yapan devletler arası artistlik taslayan bi markanın hali işte ortada....

Yalnız arıza arıza mıdır yoksa aşılabilir sorun mu, önce onu anlamak lazım. Garantiye gittiğinde kendileri hatalı olduğundan masrafları çekerler mi acaba? mei değişmeden hatta cihaz değişse bile aynı imei ile yollayabilirler mi??? Sorular sorular sorular.... İlgili firmaya mail atmak esastır!!!

• FP Pro ben de öneririm. Anakart-entegre tamiri aktarımı konusunda gerçekten çok başarılılar. Arızanıza bağlı olarak aynı anakart üzerinde tamir veya dönor anakarta modem vs. sağlam parçaların aktarımı ile IMEI değişmeden tamir sağlama ihtimalleri var.

• Fppro diye bir tamircinin reklamini goruyorum internette surekli anakartta ciddi tamirat islemlerini gerceklestirebikiyorlar. İsterswniz bir bakin

• Yurtdisi iphonelarin tr’de garantisi gecerlidir. Trde satilan model numarasi olmak zorunda ve kesinlikle orijinal fatura olmak zorunda.

• 14 Pro Max aldım Garanti sorgulamasını yaptığımda sınırlı Garanti gösteriyor Ben cihazı bugün aldım ama cihazın sınırlı Garanti bitim tarihi mart ayı gösteriyor bu cihaz daha önce kullanılmış mı anlayabilir miyim Ama adam yanımda kutuyu açtı sıfır kendisi açıktı yanımda güvenlik bantları sağlam bir şekilde duruyordu nasıl öğrenebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.