Gm8 hafıza kartını görmüyor
General Mobile gm8 telefon, sd kartı görmüyor.
Sd kart sorunsuz çalışıyordu. Dolmasına ramak kalmıştı ama telefonun depolama alanında görünüyordu.
Dün akşamdan beri, görünmüyor. Depolama alanında "eklemedi" yazıyor, üstüne tıklayınca "unut" yazılı bir seçenek geliyor.
Eğer bunu seçersek, cihazdaki sd kartın içindeki her şey silinecektir uyarısı veriyor.
Durup dururken oldu.
Bir de, fotoğraflar bölümünden bir fotoğrafı silmek istediğimizde, "sd karta erişim yok" yazısı çıkıyor ve fotoğraf veya video silinmiyor.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Ben bütün gün uğraştım, araştırdım düzeltmeye çalıştım olmadı.
Telefoncu veya bilgisayarcı arkadaşlar okursa, lütfen yardımcı olun. Bu aralar her şey üstüste geliyor, çok bunaldım. Yardımcı olun çok rica ediyorum.
Not: telefonun kendisinde bir sorun yok. Telefona başka sd kart taktık, o kartı gördü telefon.
İmei klonlanması ve btk
Merhaba
Benim imei numaram klonlandı ve telefonum 1 ay sonra kapandı.
Türk Telekom operatörü kullanıyorum.
Btk'ya gitsem, telefonumun faturası ve dilekçe ile başvursam, telefonumu tek hat üstüne (yani benim kendi hattım üstüne) açarlar mı orada?
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Not: Telefonum yurtiçi alınma, faturalı telefon. Bizzat kendim kullandığım, bir sorunu olmayan bir telefon.
İmei klonlanması hakkında
Arkadaşlar, benim telefonumun imei'si klonlanmış. 1 ay önce kapatılacağına dair mesaj geldi ve bugün itibariyle telefonum iletişime kapandı.
Şebeke yok, sadece acil aramalar yazıyor ekranda.
Türk telekom operatörü kullanıyorum.
Telekomun genel merkezine gittim, btk'ya gidin ve telefonunuzun faturası ve bir dilekçe ile başvurun, imei numaranızı hattınıza ekletin dediler. Sadece ben kullanabilecekmişim bu durumda.
Aynı şeyi, semtimizde telefon bayisi olan bir kişi de söyledi. Btk'ya gidin, orada kayıt ediyorlar dedi.
Teyit etmek için, 120 btk'yı aradım ama onlar böyle bir şey yapmadıklarını söylediler. Sadece cihazın üreticisi yaparmış bu işlemi.
Bende üreticiyi aradım ama üretici istanbul'da bir tamirci gibi bir yerin adını söyledi.
Orayı aradım, onlar da nüfus cüzdanımın önlü arkalı fotokopisini istediler, mail yoluyla gönderecekmişim.
Bu bana riskli geliyor. Kimlik bilgilerim, orada çalışan kötü niyetli birinin eline geçebilir.
Ben ankara'dayım. Btk'ya bizzat başvurabilirim, eğer onlar bu işlemi yapıyorlarsa.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çaresiz kaldım, ne yapacağımı bilemiyorum.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.726 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar