Merhaba herkese,
Ben YKS sınavına hazırlanıyorum ve yazılım alanına ilgim var.
Bilgisayar başında vakit geçirmekten haz alıyor ve kodlama videoları izlerken hiç sıkılmıyorum ileride bir yazılımcı olmak istiyorum fakat bir şirkette yazılımcı olarak çalışan kişilere sorularım var umarım cevap alabilirim.
- Bilgisayar başında çok vakit geçirdikten sonra akşamları zihinsel bir yorgunluk çok oluyor mu?
- Akşam 5 - 6 sularında kod işini bitirdikten sonra tekrardan akşamları veya haftasonu bilgisayarda vakit geçiriyor musunuz?
- Bu işte uğraşan bazı insanlardan aldığım duyumlara göre bilgisayardan çok fazla uzaklaşan bilgisayarı sadece iş için kullananlar oluyormuş bu işin dezavantajı diyorlar doğru mudur bu
- Son olarak tavsiyeleriniz nelerdir
Bir tablonun ekran görüntüleri var elimde bunların bazı isimlerinin rengini değiştirmek istiyorum fakat nasıl yapacağımı hangi programla yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
ECZANE AÇMAK
Eczane devir işlemleri kaç k acaba bilen birileri var mı?
Ve kota sıkıntısı olmadığı yerlerde bir eczane açmak için kaç k gerekli olur acaba?
22 Yaşına Geldim Ne İçin Yaşıyorum ?
Başlıkta dediğim gibi 22 yaşına geldim 1 üniversite bıraktım tekrar sınava hazırlanıyorum ama ne istediğimi bilmiyorum. Rotam yok, hedefim yok sadece düm düz gidiyorum.
Günlerim hep yatarak geçsin, bir kaç bir şeyler izliyeyim akşam olunca da yatayım istiyorum. Ama içim çok huzursuz ne olacağımı ne yapacağımı bilmeden yaşamak çok huzursuz ediyor beni.
Neleri seveceğimi bilmiyorum. Küçüklüğümden beri bilgisayar oyunları ile içli dışlı oldum bilgisayarda akşama kadar vakit geçirebilirim fakat yazılımcılık bana göre mi bilmiyorum kendime en yakın gördüğüm meslek yazılımcı olmak fakat sırf bilgisayara yakınım diye yazılımcı olmakta ne kadar doğru bilmiyorum. Zaten bir hayli diplomalı veya diplomasız yazılımcı çok fazla var.
Üniversiteye odaklı olma çeşitli online eğitim sitelerinden kendini geliştir diyenler var biliyorum fakat bunun için de güven lazım. Hayatta bir başarısı olmayan biri için böyle şeyler çok fazla. Daha garanti ve elde somut şeyler olsun istiyorum.
Aileden şanslı değilim bir ev araba yok. 30 yaşıma geldiğimde her insan gibi fabrikalarda sürünmek istemiyorum.
Liseden beri bir eczane açmak ve matematik öğretmeni olmak istemişimdir ama ikisininde durumları ortada. Eczane kotaları dolu, atamalar yok.
Neyse biraz içimi dökmüş oldum dostlar. Varsa yardımcı olmak isteyen ( nasıl olacak bilmiyorum ) keyifle dinlerim. Nasıl atlatırım bu boşa yaşanmışlık hissini.
Not: Az önce konuyu yanlış yere açtığım için bir daha konu açtım.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.913 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic