AYT KİMYA DENEME ÖNERİSİ
|
Aker Kartal vs Kadir gümüş
|
Üçgenler fasikül önerisi
Arkadaşlar selam üçgenler için fasikül almayı düşünüyorum sizce sonuç yayınları mı almalıyım yoksa sonuç derece mi bu ikisi arasındaki fark nedir
ERTAN SİNAN ŞAHİN NASILDIR
Arkadaşlar vip fizikten izliyorum fiziği ama yeterli gelmiyor Ertan hocayı inceledim beğendim açıkçası sizce nasıldır almayı düşünüyorum yeterli midir kullanan kişiler cevaplarsa sevinirim
Bıyıklı geometri vs Mert hoca geo
Arkadaşlar selam geometri için bu iki kanaldan hangisini önerirsiniz Mert hoca mı yoksa bıyıklı mı yardımcı olursanız sevinirim (kenan karayı dinledim ama anlatım tarzı bana pek uymadı)
AYT FİZİK NASIL ÇALIŞILIR
Arkadaşlar konuyu anlıyorum ama soru bankasına gelince çözemiyorum ne yapmam gerekiyor
Karekök vs 3d
Ayt matematik için 3d mi yoksa karekök mü
Arkadaşlar merhaba normalde problemlere kadar olan kısmı Mert hocadan dinledim ama bıyıklı matematiği daha yeni gördüm anlatımınıda beğendim açıkçası sizce bıyıklı matematik mi daha iyidir yoksa Mert hocadan devam mı edeyim
TYT FEN TONGUÇ KAMPÜSTEN DİNLENİR Mİ
Arkadaşlar tyt fende eksiklerim var sizce tyt fen derslerini özellikle de (kimya ve biyolojiyi) ordan götürsem olur mu sizce
Kimya ve elektrik ne kadar sürede biter
Arkadaşlar 12 nin ilk konusu kimya ve elektrik ne kadar sürede biter sizce yanıtlarsanız sevinirim
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.930 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar