Şimdi Ara

ERTAN SİNAN ŞAHİN NASILDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vip fizikten izliyorum fiziği ama yeterli gelmiyor Ertan hocayı inceledim beğendim açıkçası sizce nasıldır almayı düşünüyorum yeterli midir kullanan kişiler cevaplarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaliteli ama uzun ona göre karar ver ben memnunum

• Kotu bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel ancak ben şahsen o kadar para vermezdim bir eğitime Özcan Aykın bana yetiyor

• şimdi hocaya saygısızlık etmek istemem onun adına açılmış bir konu altında ama benim favorim ÖZCAN AYKIN’dır.

• Sude ziyagil ne la

• Bence aşırı iyi fizikçi esş ama uzunluğunu hesaba kat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aramızda dolaşıp arada bir kendi içeriklerini içeren telegram kanallarını dostmuş gibi isteyip telif attırmaya çalışsa da iyi biridir kendi halinde ekmeğini taştan çıkarıyor.

Ders anlatımını soruyorsan konu anlatımınlarını uzun tuttuğundan genel olarak iyi denebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Süper sabri  

• Bazen bu yeni kurulan hesapların youtube hocalarının reklam hesabı olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlatimi çok iyi değil maalesef verim almak zor. Youtube da Daha iyi hocalar var.

• Ertan hocam size ÖZCAN AYKIN hocamı tavsiye ederim meb kitabından ilerliyor değindiği yerler vs çok iyi

• ertan hocam iyidir, 11de fiziğimin temelini onunla atmıştım. ama çok uzun. almayı düşündüğün setin uzunluğunu ve ne kadar bitireceğini iyi planla. sonra sıkışıp kalmasın.

• ESŞ iyidir, fiyatı bu kadar artmış olmasa (1200 lira) tavsiye ederdim.

• ESŞ'ye bu kadar para vermeye gerçekten değmez.Benim tavsiyem konuyu özcan aykından öğrenip altuğ güneşin tarama soruları ve denemeleriyle cilalamak, sırtın yere gelmez bu dediğimi yaparsan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.