CİTROEN C5 X7 JANT DEĞİŞİMİ
Arkadaşlar merhaba, 2011 model Citroen c5 im var ilk sahibiyim. Bendeki model 1.6 HDI Dynamiuqe paket olanı. Aracımın üstünde fabrikanın taktığı 18 inç jantlar var (2.resim). Hem üstündeki boya dökülmeye başladığından hem de arabanın üstünde bu jantları görmeye alıştığımdan dolayı biraz diğer jant modellerine bakayım dedim. Benim aldığım modelin üstlerinde yani 2.0 HDI, 2.7 HDI ve 3.0 HDI Exclusive paketlerde sunulan bir 19 inç jant varmış (1.resim). Benim merak ettiğim konu eğer ben arabaya üst paketlerdeki jantı takarsam arabada konfor ve güç kaybı yaşar mıyım?
(Şu anki lastik ebatı 245/45/18 fabrika)
(19 inç olan 245/40/19)
Tofaş direksiyondan gelen gıcırtı
|
Yıllar önce çalınan arabamı bulabilir miyim?
Merhaba, bizim 2001-2008 yılları arası kullandığımız 1988 W124 Mavi Mercedes 250D model bir aracımız vardı. Bu araç 2008 yılında Carrefour Maltepe şubesi otoparkından çalındı. Bu zamana kadar ne emniyetten haber var ne yediemin otoparklarından. Ben bu arabayı bulmak istiyorum çünkü çok fazla anılarımız var o araçla. Nasıl bulabileceğim konusunda bana yardım ederseniz sevinirim. Çalınan yer ve aracın bendeki son fotosunu ekte paylaştım.
Citroen C5 X7 2011 ANAHTAR
Merhaba, aracım citroen c5 X7 2011. Aracımın orijinal anahtarı kırıldığı için yeni anahtar alacağım. Sorun şu ki citroen 2011'de FSK ve ASK olmak üzere iki tür anahtar sinyal türü kullanmıştı. Aracım 2011 model olduğu için hangi anahtara sahip olduğunu bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim Ek bilgi: Aracın ilk sahibiyim. 23 Şubat'ta aldım 3 Mart 2011'de teslim aldım.
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Arabalar, Futbol
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.009 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası