Şimdi Ara

CİTROEN C5 X7 JANT DEĞİŞİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2011 model Citroen c5 im var ilk sahibiyim. Bendeki model 1.6 HDI Dynamiuqe paket olanı. Aracımın üstünde fabrikanın taktığı 18 inç jantlar var (2.resim). Hem üstündeki boya dökülmeye başladığından hem de arabanın üstünde bu jantları görmeye alıştığımdan dolayı biraz diğer jant modellerine bakayım dedim. Benim aldığım modelin üstlerinde yani 2.0 HDI, 2.7 HDI ve 3.0 HDI Exclusive paketlerde sunulan bir 19 inç jant varmış (1.resim). Benim merak ettiğim konu eğer ben arabaya üst paketlerdeki jantı takarsam arabada konfor ve güç kaybı yaşar mıyım?

(Şu anki lastik ebatı 245/45/18 fabrika)

(19 inç olan 245/40/19)

• Konfor düşebilir sonuçta daha yüksek inç jant takacaksin . Ama görüntü olarak daha iyi durur tabiki .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araba en son 2015 yılında satılmıştı içine gidip bayide oturmuştum Hey gidi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 225 60 16 ebad lastik ile 16 janta geçin. Kalın yanaklı lastikler ile aracınızın konforunun önemli ölçüde arttığını göreceksiniz. Kendim denedim oradan biliyorum. Lastiklerin fiyatı da düşecektir.

Bu büyük jant takıntısı tamamen otomobil firmalarının kullanıcıların zihnine yerleştirdiği bir pazarlama stratejisi. Aracı üst paket alınca jant büyüyor, kullanıcı da büyük jantın üst bir özellik olduğunu düşünüyor. Halbuki tam tersi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.