Glorious model o wireless vs endgame xm2we
Arkadaşlar 19 cm el büyüklüğüm var ve claw grip ile palm grip arası tutuşum var. Geçen bir siteden indirim yakalayıp 1100 tl ye Glorious Model O Wireless aldım ancak yorumlara baktığımda herkes Endgame XM2WE önermiş. Benim de aklım karıştı XM2we şu anda 1600 TL (gow dan 500 tl daha fazla) sizce GoW siparişini iptal edip XM2we alsam mı? 500 tl gibi bir fark olacak değer mi bilemedim
Arkadaşlar ben 2 katlı bir binada oturuyorum en alt giriş katta bir modemimiz var ortak kullanıyoruz. Ben genelde oyun oynuyorum ve o modemden kablo çekme imkanım yok ve sinyal gücü de ayrı bir internet bağlatma durumumda yok portta sıkıntı varmış. Amacım csgo da düşük ping alabilmek sizce router almalı mıyım yoksa süperbox gibi bir şey mi alayım tavsiyeniz ne olur. Router öneriniz varsa hangi marka model önerirsizin bütçem 1500 tl civarı
Ping sorunu ve önerileriniz
Arkadaşlar bir apartta kalıyorum ve apartın ortak modemi var mecbur internete buradan bağlanıyorum ve MI Wi-Fi Pro güçlendirici ile sinyal arttırıcı kullanıyorum. Ancak CS:GO gibi oyunlarda pingim aşırı yüksek çıkıyor. En azından 40 50 pinglerde oynamak istiyorum. Bu durumda sizce ne yapmalıyım? İnternet bağlatmak istedim ayrı ancak port yokmuş. Telefonun internetinden bağlansam daha mi iyidir veya router falan alsam ping düşer mi hangisi mantıklı sizce?
Laptop önerisi hk.
Arkadaşlar ben hem yazılım hem de oyun için bir bilgisayar bakıyorum bütçem 15k civarında asagidaki bilgisayarları buldum hatta asus suanda indirim de gözüküyor sizce hangisini almalıyım. Başka tavsiyesi olan var mı
asus nootbook:
Lenovo nootbook :
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 793 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware