Şimdi Ara

Laptop önerisi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hem yazılım hem de oyun için bir bilgisayar bakıyorum bütçem 15k civarında asagidaki bilgisayarları buldum hatta asus suanda indirim de gözüküyor sizce hangisini almalıyım. Başka tavsiyesi olan var mı

asus nootbook:

Lenovo nootbook :

https://www.google.com.tr/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjrq5_Is5n9AhUYh9UKHWMpBEIYABABGgJ3cw&sig=AOD64_2IzGcagCQNOFv9er-6XpXuCl2cYQ&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwjh0ZXIs5n9AhXURfEDHcaiCmUQww8I0go&adurl=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firat070 -- 16 Şubat 2023; 9:39:7 >

• benden tavsiye bütçeyi artır hocam. en azından bin dolarların üzerine çıkman lazım. 15bin az para değil. laptop da işlemci,ekran kartı değiştireyim diyemiyorsun. o yüzden bütçeyi biraz zorlamak lazım.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi akşamlar iyi, 18000 tl civarına f/p laptop ihtiyacım var. Sana zahmet bi el atsan
  • of_curse O kullanıcısına yanıt

ne amaçla kullanılacak hocam ?

Hocam öncelikle bayramınızı kutlarım. Çok oyun düşkünü değilim yine de arada oynadığımda da sıkıntısı çıkarmasın. bir de photoshop gibi bi kaç program belki. Aldığım bilgisayarda uzun süre eskimesin istiyorum.

• Mesela bu laptop benim işimi görür gibi ama alınca biraz daha güncel olsun diye aşağıdaki bilgisayarı almak mantıklı mı ya da daha mantıklısı var mı? Sana zahmet bi bakıver
    https://www.hepsiburada.com/hpvictus-16-d1023nt-intel-core-i5-12500h-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-freedos-161-fhd-144hz-tainabilir-bilgisayar6g0f1ea-p-HBCV00002C4E4S?magaza=Tekramarket&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi of_curse -- 21 Nisan 2023; 23:58:10 >

• of_curse O kullanıcısına yanıt

hayırlı bayramlar hocam.

linkini attığınız asus alınmaz. 10.nesil işlemci. yakın zamanda 13.nesil işlemciler çıktı. yani eski işlemci. direk elerim.

linkini attığın hp de özellik olarak fena değil hocam. ama uzun dönemde nasıl olur bilemem.

şu linkteki ürün yakın zaman önce 22bine satıldı . yeni çıkan nvidia 4000 serisi ekran kartı var. satıcı hb olarak tekrar stok gelirse yine bu fiyatlara gelebilir.

https://www.hepsiburada.com/msi-thin-gf63-12ve-082xtr-intel-core-i5-12450h-8gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003YCW2Q

bende yakın zamanda laptop alacağım hocam. lenovo veya msi alacağım büyük ihtimalle. yakın zamanda intel 13.nesi işlemci ve nvidia 4000 serisi ekran kartları çıktı. yaygınlaşmasını bekliyorum. döviz belki çıkar diye de önlemimi aldım tabi.

Anladım hocam, teşekkür ederim. Ram de ddr 4 veya ddr 5 çok fark eder mi? Bir de 3050 ve 3050 ti arasında çok fark var mı?
  • Lenovo için verdiğiniz link reklam linki. Onu düzeltin. Boş yere reklama tıklatmış oluyorsunuz.

Ofis için alınacaksa 8gb yeter ama onun dışında 16gb ram altında laptop alınmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.