Dostlar merhaba,
Ürün an itibariyle 30.000 TL civarında sanırım indirimde ve içerisinde RTX 4060 mevcut. Ben hem iş (veri) hem oyun için kullanacağım ve bu bilgisayarın 32 GB RAM ve 2 TB SSD'si gereksinimlerimi karşılıyor. Bakınca canavar gibi fakat 10 yıllık Lenovo kullanıcısıyım.
Casper Excalibur'un bu modelleri hakkında duyduğunuz iyi kötü yorumları alabilirsek mükemmel olur.
Ayrıca üzerindeki RTX 4060'ın kaç W olduğunu bulamadım.
Dostlar selam herkese. 2000 USD yazmamın sebebi, Amerika merkezli bir şirkete gireceğim ve 35-40 bin TL ufak görünüyor, şirketteki kişilere 2000 USD ile ortalama bir pc alındığını söylediğimde epey şaşırmışlardı, vergi cehennemine hoşgeldiniz demiştim ben de.
Laptop minimum 32 GB ram'e sahip olmalı. Yeni nesil ve yüksek işlem güçlü bir işlemciye sahip olmalı ve mümkünse 6 GB VRAM olmalı. Son olarak, 2 TB alana ihtiyacım olacak bu yüzden ya 512 gb SSD + 2 TB harddisk takacağım slot olmalı veya direkt 2 TB SSD girişi yapabilmeliyim.
Bu özelliklerle HP Victus en f/p ürün fakat soru işaretleri var. Victus'la ilgili tecrübelerinizi veya söylentileri paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Arkadaşlar merhaba Casper ile ilgili oldukça fazla yorum bilgi var bu konuyla net temiz bilgi almak istedim.
Hem oyun oynayabilmek hem Python ile sınırlı veri kodları çalıştırmak için bir dizüstü almayı düşünüyorum bütçem 20k civarında ne yazık ki. Bu cihazda 3060, 32 GB ram ve 1 TB SSD olduğundan ilgimi oldukça çekti.
Casper hakkında düşünceleriniz neler alırsam hangi problemleri yaşarım ve ne şekilde çözerim?
Başka cihaz öneriniz varsa çok memnun olurum.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.488 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar