Şimdi Ara

2000 USD Bütçe Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selam herkese. 2000 USD yazmamın sebebi, Amerika merkezli bir şirkete gireceğim ve 35-40 bin TL ufak görünüyor, şirketteki kişilere 2000 USD ile ortalama bir pc alındığını söylediğimde epey şaşırmışlardı, vergi cehennemine hoşgeldiniz demiştim ben de.

Laptop minimum 32 GB ram'e sahip olmalı. Yeni nesil ve yüksek işlem güçlü bir işlemciye sahip olmalı ve mümkünse 6 GB VRAM olmalı. Son olarak, 2 TB alana ihtiyacım olacak bu yüzden ya 512 gb SSD + 2 TB harddisk takacağım slot olmalı veya direkt 2 TB SSD girişi yapabilmeliyim.

Bu özelliklerle HP Victus en f/p ürün fakat soru işaretleri var. Victus'la ilgili tecrübelerinizi veya söylentileri paylaşırsanız çok mutlu olurum.

• Laptopu Türkiye'den mi ABD'den mi alacağınızı anlamadım 😅

Türkiye ise şunu alıp yükseltme yapmanızı tavsiye ederim. Hazır alayım uğraşmayım derseniz çok pahalıya gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Türkiye'de alacağız hocam vergilere dikkat çekmek istedim 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican0689 A kullanıcısına yanıt

Hocam HP Victus benim de çok hoşuma gidiyor.

2018'den beri Legion kullanıyorum 4 yıldır bakım yapmamama rağmen taş gibi çalışıyor bu yüzden sanırım Legion tercih edeceğim tekrar.

Yalnız Acer nitro 5 AN515-46 çok dikkatimi çekiyor. Tavsiye eder misiniz kullanan var mıdır?:

Bir de RX6600M'li laptoplar var mesela MSI Alpha 15:

Bunlar hakkında fikri olan var mı tavsiye eder misiniz

• crazybtc1 C kullanıcısına yanıt
    Valla bende hp dv7 modeli var sanirim alali 11-12 sene oldu. En son ne zaman macun yenileyip temizlettim unuttum. Ondan tercihim sanirim victus olacak ama sizin icin acer pc daha iyi hem rami ddr5 hem karti rtx3060 ben radeon serisine bulasmam pc de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.