İPhone 13 Pil Sağlığı
|
Bilgisayarın Tam Gücünü kullanamıyorum
Merhabalar, bilgisayarımda bazı oyunlarda tam güç kullanamıyorum. işlemciyi de ekran kartını da %30 civarında kullanıyor. İşlemci stok fan olduğu için bayağı bir ısınıyor, bu nedenle performansı kısıtlıyor olabilir diye düşündüm. Sizce farklı bir sıkıntı var mıdır?
Ekran kartı: RX7800XT
İşlemci: Ryzen 5 7500f
Filament
Merhaba, creality k1 yazıcım var ve tpu baskılar almak istiyorum ancak az filament verdiği için başaramıyorum. (k1 tpu için ayar yaptım.) Sizce filament te bir sorun mu var yoksa farklı bir şey mi yapmalıyım?
https://store.creality.com/blog/k1-k1-max-printing-parameter-settings
Kick Abonelik
Merhaba, kick platformunda yayınlarımda abonelikleri açtım. aboneliklerden vergi kesiliyor mu?
SATA SSD Takarsak M2 SSD Hızı Düşer mi?
Merhaba, benim bilgisayarımda m2 ssd var (7000-5000 hızında) ancak bana ssd nin yeri yetmiyor. Elimde bir de SATA SSD var, bunu takmak istiyorum ama m2 SSD'nin hızı düşer mi merak ettim. Yardımcı olur musunuz?
144hz monitör sorunu
Merhabalar, dün iyi bir sistem satın aldım ve 2k 144hz mönitörümü sisteme bağladım, ayarlardan 2k 144hz yi seçtim ama ekran gidip geldikten sonra tekrar 60 işaretlenmiş olarak devam etii. Bir kaç kere denedim ama hepsinde aynı sonuçla karşılaştım, yardım ederseniz sevinirim. (amd sistem)
Dragos Edgeless gp-c28UHD
|
Eshop sorunu
|
Ender 3 Baskı Sorunu
|
Psp 2006 Oyunlarda Sola çekme sorunu?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 6.829 (Bu ay: 387)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun