Şimdi Ara

İPhone 13 Pil Sağlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iPhone 13 telefonumun pil sağlığı uzun zamandır 99 a sabitti. Ancak 2 günde %2 düşerek 97 oldu. 20-80 kuralını her zaman uyguluyorum. Batarya ile ilgili bir sorun olabilir mi?

• Apple nin genel huyu ya birden düşebiliyor öyle. 20-80 kuralı gibi şeylerin de orada yazan sağlığa pek etkisini görmedim şahsen her şey orijinalken ve şarj konusunda titiz davranırken de 1 senede %10 gitti çakma şarj aleti ile sıfır özen kullanmaya devam edince de 2. sene %10 gitti 😀

• 20-80 kuralını uygulamıyorum kasım ayında 3. yılına girecek olan iphone 13'ümün batarya sağlığı yüzde 85'de.

Çok takılmayın bunlara, ne kadar paranoyak davranırsanız o kadar kötü gider her şey. Batarya sağlığını etkileyen 2 şey var biri döngü sayısı diğeri batarya sıcaklığıdır. Örneğin sürekli şarjda kullanılan oyun oynanan yani hem şarj olup hem de yoğun yük altında çalışan ve ısınan bir telefonun batarya hücreleri çok daha çabuk kayıba uğruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Ekim 2024; 22:15:41 >
  • O sağlık olayı tamamen değil ama biraz sallamaya benim görüşüm çünkü ios 17 sin 99 sonra 18 oluyor 97 oluyo falan tamamen yazılımsal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.