Corsa d hoparlör+amfi önerisi
merhabalar,
2013 opel corsa d aracım var
aracımda multimedya olarak markasını bilmediğim hatta aşağıdaki konuda güncelleme için yardım istediğim cihaz var. çok önemli mi bilmiyorum
https://forum.donanimhaber.com/rockchip-rkpx3-guncelleme-surum-yukseltme-yardimi--155194112
buna ek olarak bagajda alpine swe 815 20cm kendinden amfili bass var, kapılarda da orijinal kendi kolonları bulunuyor
bu tür konularda cok bilgi sahibi değilim
forumda mobass markasının birkaç kere yazıldıgını gördüm ve trendyoldan bakarken amfi ve tweeter önerileri ile aşağıdaki gibi bir set olusturdum
aşağıdaki 3 parcayı almak mantıklı olur mu?
mevcut bassım cok temiz ton veriyor kendi capında güclü de, ama zamanla yetersiz gelmeye basladı gibi
o yüzden alacagım amfiye ileride 1000likbir bass baglamayı düşünüyorum, bu amfi kaldırır mı? mono amfi alıp cok kablo olayına da girmek istemiyorum acıkcası
eğer aşağıdaki 3 parca uyumsuzsa veya daha verim alabileceğim bir set öneriniz varsa bakmak isterim
bu arada bassım simidlik yeterli oldugu için bass hariç amfi+tweeter+midrage için bütcem 5-7bin lira olabilir
amacım daha güclü ve net ses alabilmek
simdiden yorumlarınız için teşekkürler,
merhabalar,
öncelikle forumda biraz arastırdım ama net olarak ya ben anlamadım ya da bu konu hakkında acıklayıcı bir icerik bulamadım
Opel corsa aracımda multimedya cihaz kullanıyorum
cihaz hakkında tek bildiğim bilgiler aşağıdaki gibi, onu da googlea girmeye calısırken ögrendim
Cihaz : Rockchip Rkpx3
Adroid sürümü : 5.1.1
sanırım cok eski bir yazılıma sahip oldugu icin herhangi bir uyguma indiremyiorum
fabrika ayarlarına dönüp marketi actıgımda uyguma indirmek istediiğimde baska bir uygulama tarafından engellendi diye bir hata veriyor
ugrasıp birkac kere fabrika ayarlarına döndükten sonra bu sefer tıkladıgımda baglantı yok uyarısı veriyor yine idnriemyiorum
ben bu cihazı güncelleyebilir miyim? root rom vs nasıl atabilirim, en azından youtube music veya spotify yüklesem yeter
cihaz saglam ama anladıgım kadarıyla eski, o yüzden durduk yere değiştirmek de istemiyprum
simdiden yardımlar icin tesekkürler
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.595 (Bu ay: 164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar