merhabalar, 2013 opel corsa d aracım var aracımda multimedya olarak markasını bilmediğim hatta aşağıdaki konuda güncelleme için yardım istediğim cihaz var. çok önemli mi bilmiyorum https://forum.donanimhaber.com/rockchip-rkpx3-guncelleme-surum-yukseltme-yardimi--155194112 buna ek olarak bagajda alpine swe 815 20cm kendinden amfili bass var, kapılarda da orijinal kendi kolonları bulunuyor bu tür konularda cok bilgi sahibi değilim forumda mobass markasının birkaç kere yazıldıgını gördüm ve trendyoldan bakarken amfi ve tweeter önerileri ile aşağıdaki gibi bir set olusturdum aşağıdaki 3 parcayı almak mantıklı olur mu? mevcut bassım cok temiz ton veriyor kendi capında güclü de, ama zamanla yetersiz gelmeye basladı gibi o yüzden alacagım amfiye ileride 1000likbir bass baglamayı düşünüyorum, bu amfi kaldırır mı? mono amfi alıp cok kablo olayına da girmek istemiyorum acıkcası eğer aşağıdaki 3 parca uyumsuzsa veya daha verim alabileceğim bir set öneriniz varsa bakmak isterim bu arada bassım simidlik yeterli oldugu için bass hariç amfi+tweeter+midrage için bütcem 5-7bin lira olabilir amacım daha güclü ve net ses alabilmek simdiden yorumlarınız için teşekkürler, trendyol.com Mobass MBT-01 Tweeter Dom 10 cm 1 Takım 2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/mobass/mbt-01-10-cm-dom-tweeter-1-takim-2-adet-p-68735663trendyol.com Mobass Mb-6 200w 16 Cm Midrange Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/mobass/mb-6-200w-16-cm-midrange-p-66086267trendyol.com Mobass Mb 800.4 Amfi Garantili Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/mobass/mb-800-4-amfi-garantili-p-87364756 |
Corsa d hoparlör+amfi önerisi
-
-
beklentiniz ölçüsünde yeterli gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cevabınız için teşekkürler
peki dediğim gibi yarın öbürgün bu amfiye bass baglamak istediğimde kaldırmama durumu olmaz değil mi?
bu seti sipariş vereceğim öyleyse, kablo konusunda öneriniz olur mu?
-
bişey değil. 30cm 4ohm 300w rms subu ve belirtilen malzemeleri kaldırır. forx 4ga kablo seti öneririm.
Kolay gelsin hocam konu hortlamak olacak ama Corsa D var elimizde. Ön sağ kapı hoparlörü sıkıntılı çalışmaya başladı. Alpine SXE-1750S yada Blam 165ES takmak mantıklı mı? Bu setlerdeki ayrı Tweeterları araçtaki orjinal Tweeterlar yerine koyalımmı yoksa Tweeter sız set mi alalım? Yada coaxial hoparlör mü alalım 2 yada 3 yollu? Aracın orjinal teypi ile kullanacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teyp çıkışları kullanılacaksa daha çok masraf yapmaya gerek yok. Alpine 17c2 yeterli gelir. gerçi onlar bile 2bin tl olmuş artık. aracın kendi tweeter yuvalarında orj tweeterları varsa onları paralel bağlayın.
Hocam sadece ekonomiklik açısından mı? Yoksa teknik anlamda sıkıntılı mı olur? Biz bu ekonomide elimizdeki arabayı en iyi hale getirmek istiyoruz anfi olmadan.
amfi olmadan daha fazlasına gerek yok. Alpine nin belirttiğim kolonunu bile tam verimli çaldıramayacaksınız. 3bin 500 lük kolon amfisiz gereksiz olur.
Teşekkürler hocam ablamın arabasına o 17c2 alalım o zaman. Hocam birde benim arabam var 😁 R19. Daha yeni Sony-DSX416 model teyp aldım. 4x55W çıkışa sahip olduğu yazıyor. Ben hangi modeli alayım? Komponent mi koaksiyel mi? Örneğin Alpine S-S65 nasıldır? Hazır sizin gibisini bulmuş iken sorayım.
bişey değil. 4x55w max verebileceği değerlerdir. kanal başı 25w rms verebilir. bu teyplerde sesi çok açtığında seste bozulma olmasının sebebi rms değerinin üstüne çıkılmasından dolayıdır. r19 ların hoparlör ölçüleri nedir? ön kapı arka kapı, pandizot nerelerinde yuva var bilmiyor, onları ölçüp yada googleden bulup yazın, ona göre öneride bulunayım.
Hocam ön kapılar 16cm MAGICVOICE MV-399 takılı. Arka kapıda yerleri yok. Pandizotta hali hazırda 16cm yer açılmış Raymos 4016 var. Arkalar fena değil fakat çn taraftaki hoparlör yetersiz hocam.
bütçe nedir?
4-5 bin
Alpine spg 17c2.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 10 Ağustos 2023; 15:56:8 >
Hocam insan doyumsuz bir varlık 😅
Ablamın arabasına taktırdım alpine 17c2 yi ve ben tatmin oldum. Alt frekansları çok tatlı geldi. Şimdi bende takacaktım demiştim. Bu araca anfi almak istesem sizce en uygun kaliteside iyi fiyatıda fena olmayan bir anfi hangi model ve bize kaça patlar? Bu anfiler elektrik sistemine çok yüklenir mi? Araç için yangın ve arıza tehlikesi nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRebeliousTR -- 18 Ağustos 2023; 2:20:0 >
parçalar 2. el olursa daha ucuza gelir. yapılan sisteme göre fiyat çıkar. sesten beklentiniz ne ise ona göre parça öneririm. ana ünite ve sub hariç orta kaliteli 4 kanal amfi ve 2 takım component montaj dahil min 10 bin tl den falan başlıyor şuan. doğru montaj yapılırsa yangın vs çıkmaz. akü ile amfi arasına sigorta konuluyor. kaliteli kablo kullanılması gerekir gibi. araç içi normal dinlenilecekse aküye fazla yüklenmez. spl sistem düşünülürse aküye yüklenir, o zaman başka çözümler mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 18 Ağustos 2023; 9:21:49 >
Hocam ses seviyesinden ziyade ses temizliği netliği için olsun amaç. Subwoofer siz ses sistemini çok güçlendirir derseniz free air olacak şekilde takabilirim. Sizin önerinizle Arabaya takılacak komponent takımlarını ve gerekli görürseniz subwooferı temiz şekilde besleyecek bir anfi istiyorum.
Teybim 3 anfi çıkışlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRebeliousTR -- 18 Ağustos 2023; 11:29:34 >
Ön kapılara Alpine 17cs
Arka pandizottakilerden memnunsanız kalabilir, arkadakiler teybin arka çıkışlarından beslenecek. Arkadakilerden memnun değilseniz arkaya Alpine 17c2 konulabilir. yine arkadakiler teybin arka çıkışından beslenecek. amaç sesin ön taraftan gelmesi.
Subwoofer kesinlikle öneririm ama freeair kesinlikle önermiyorum. sub kabinin içine girecek. 20cm kabin içinde çalan herhangi bir subwoofer, 30cm freeair çalışan bir suba göre daha verimli çalar ve verilen paraya değen bir yatırım olur. o nedenle Subwoofer olarak Alpine swg 844 ve suba uygun portlu kabin öneririm.
Amfi olarak birçok model mevcut. bütçeye göre karar verilecek. Bütçenin kısıtlı olduğunu düşünerek Qline Qs80.4 iş görür.
Kablo seti olarak 4ga power kalınlık ve bu setupda 2 çift Audison Fs2550 rca olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 18 Ağustos 2023; 12:4:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- araba hoparlör pat pat ses
- opel astra j tesla ekran yorumları
- hpf ayarı nedir
- toyota corolla navigasyon aktif etme
- cannot play ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X