Kulagimda ses ve hassasiyet
İyi akşamlar sol kulağımda yaklaşık iki haftadır ses varmis gibi hissediyorum 2 hafta önce griptim ve o gün kulagim tıkanmıştı ertesi günden itibaren kulağımda ses varmis gibi cinlama değil yüksek sesli de değil var mi yok mu onu da anlamıyorum sessiz ortamlarda odaklaninca oluyor ayrica kendimi bildim bileli sol kulağım bazı seslerde titreme oluyormuş gibi hissediyorum yüksek sesli müzikte maçta olmuyor fakat bazı seslerde mesela muhabbet kusu gibi titreme oluyor ses olayı 2 haftadır var ama yakınlarım kafada kurdugumu söylüyor bunu baska şeylere odaklaninca ses kayboluyor gibi bu psikolojik mıdır yaşayan falan var mi
Bacağımda uyusma var
Son 2 gündür sol bacağımda bir uyusma var çok şiddetli değil özellikle otururken daha fazla bu neden olur bilgisi olan var mı dün ve önceki gün evde kendim spor yapmıştım sınav mekik barfiks falan bide 2 gün önce hali saha yapmıştım onla bi ilgisi olabilir mi uyusma dizimin altı ile ayak bileğime kadar dediğim gibi çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor
Cene geriliğim var
Arkadaşlar fotoğraftan göründüğü üzere cene geriligim var bunun için ortodontiye gittim fakat kemik gelişiminin durduğunu söylediler sizce bu kafaya takılacak birsey mi ileride falan ameliyat olmalı miyim
[SPOİLER] Rdr2 Finali hakkında düşünceleriniz?
Bugün rdr2yi ikinci kez bitirmiş bulunmaktayım ana hikaye ve epilogue bölümleri ile beraber. Öncelikle oyunun hikayesi zaten insanı inanılmaz etkileyen bir hikaye oyunun kendisi bir şaheser. Oyunu hep yüksek onurda bitirdim hatta ikinci kez bitirdiğimde onurum maksimum seviyedeydi. İlk oynadığımda Johnla gitmiştim bu sefer para icin geri döndüm Öncelikle şunu soyleyeyimki oyunun bizi biraktigi bu ikilem bence hiçde insanı kararsız bırakacak biçimde değil, yani açık açık Johnla gitmemiz gerektiğini söylüyor oyun, hatta Johnla gittiğimizde onur bile kazanıyoruz yani aslında para icin dönmek kötü birsey değil fakat oyunda öyle lanse edilmiş. Şöyleki arthur o parayı john için istiyor zaten, kendisinin öleceğini biliyor. Birde Arthur dutch ve micahin para icin döneceğini bildiği için hem onları tutmuş oluyor, hemde John için bir kumar oynuyor fakat oyunda bu sonu seçmek çok kötüymüş gibi duruyor ama aslı öyle değil. Bunun dışında final zaten inanılmaz. Fakat epilogue sonu chapter 6 ya göre çok daha sönük kalmış gibi çünkü micahi adam akıllı öldüremiyoruz gelip Dutch vuruyor bizde birkaç el ateş ediyoruz. Yani micahtan daha tatminkar bir biçimde intikam almak isterdim açıkçası, böyle hiç tatmin olmadım. Bunun üstüne epilogueda yaptığımız saçma sapan çiftçilik simülasyonu ve gereksiz onca saatten sonra (birkaç görev haric) bu zahmete yakışır bi intikam beklerdim açıkçası. Kaldı ki bunu oyun yapımcıları da biliyordur daha güzel bir senaryo yapılabilirdi. Peki sizin bu final ve epilogue kısımları hakkında düşünceleriniz nedir merak ettim
Arkadaşlar bannerlord'da batanyalilara veya kuzaitlere yemin edeceğim birkaç şehir ve kale aldıktan sonra yeminimi bozarsam kaleler veya şehirler ben de kalır mı veya şehri ve kaleyi kendim almam ile liderin bana vermesi arasında fark var mı cevaplarsaniz sevinirim ona göre yemin edip geri bozacağım
Muhabbet kuşlarım yuvadan çıkmıyor
Arkadaşlar iki adet muhabbet kusum var cinsiyetlerinden emin degilim daha yavru sayilirlar sadece biri dişi onu biliyorum bugün yuvaya girdiler ve yaklaşık 4 saat falan yuvadan hiç cikmadilar cinsiyetinden emin olmadigim yuvaya bizi hiç yaklastirmadi dişi olan da hiç gözükmedi bize sebebi nedir acaba ciftlestiler mi veya ciftlesicekler mi bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olur ise sevinirim
MUHABBET KUSLARIM HANGI CINSIYET?
Arkadaşlar bu kuşların cinsiyetini anlayamadim lütfen yardımcı olur musunuz?
MUHABBET KUŞUM COK KORKAK
Arkadaşlar 1,5 ay önce yavru dişi muhabbet kuşu aldim hergun konuşuyorum ilgileniyorum ama kusum çok korkak herseyden korkuyor biz yanına yaklaşsak bile bağırmaya başlıyor ilgileniyoruz konuşuyoruz ama nafile hayvanda hiçbir gelişme yok yemini suyunu veriyoruz bakimini yapıyoruz ama çok korkak yanına bile yaklasamiyoruz bilgisi olan biri aydinlatabilir mi bizi lütfen
Gamepass oyun önerisi
Arkadaşlar gamepassden bildiğiniz güzel oyunlar var mıdır çok fazla oyun bilmiyorum bildiğim oyunları da yükleyip oynadım her türlü oyunu oynarim yeterki beni sarsın
KARNIMIN SAG ALT KISMINDA AGRI VAR
Arkadaşlar 3 gündür karnımın sağ alt kısmında hafif bir ağrı var şiddetli degil ama geçmiyor yürürken daha çok oluyor genellikle çok hafif bir ağrı ama insanı rahatsız ediyor ilk olarak apandisitten suphelendim bastirinca öksürünce ağrı olmuyor mide bulantısı kusma ateş halsizlik gibi şeyler de yok ama çok kafaya takıyorum normal insan kafaya takmaz belki ama çok fazla kaygım var hergun birseye kafamı takıyorum hafif bir ağrı ama yinede aklımdan çıkmıyor biri yardım edebilir mi lütfen??
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 72
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.257 (Bu ay: 365)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic