Şimdi Ara

Gozlugum var Hava harp okuluna nasil girerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar hava harp okuluma girmek istiyorum fakat gözlüğüm var soyle ki sağ gözüm 1.75 miyop sol gözüm ise sıfir direkt hiçbir sıkıntısı yok sol gozumun bu numarayla galiba giremem peki cizdirirsem yine girmeye engel mi acaba? Birde hava harp okulunda yer subayı olabilirsin pilotlarinki farklı diğer subayların farklı muayenesi oluyor diyen var hava harp okuluna o şekilde girebiliyor muyuz yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yiğitttefee kullanıcısına yanıt
    çizdirirsen girersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sağlık heyetinden geçersen girersin

• Küçük yaşa lazer ameliyatı tavsiye etmiyorlar. İllaki ticarete döken doktor çıkar ama tıbbı açıdan doğru değil.

• Git sivilde paşalar gibi üniversiteni oku, sonra istersen girersin orduya.

• Jimmy McGill kullanıcısına yanıt

20 yaşından sonra orduya giremiyorsunuz hocam, benimde öncelikli hedefim yksde derece yapıp ordan tercih yapma bu ikinci planda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jimmy McGill -- 2 Şubat 2025; 20:24:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam benim bahsettigim milli savunma üniversitesine girmek sınav ile. Ordan hava kara veya deniz harp okulunda okuyarak subay olmak. 20 yaşından 1 gün sonra bile MSÜ sınavına girmek mümkün değil internetten bakabilirsiniz

Biliyorum, dediğini fakat ben de diyorum ki gençliğini heba etme git sivil üniversiteni oku, sonra yine girmek istersen girersin orduya.

Bana çok söylediler ben dinlemedim, 18-20 Li yaşlarda orduya girmek son seçeneğin olsun

Dogrudur hocam. Benim de ikinci planım askerlik suanda derslere asilip derece yapmaya odaklaniyorum

Benim oğlum da bu sene MSÜ'ye girecek. Hedefi subay olmak. Ama MSÜ yerine sivil bir üniye girip yedek subay olması ve duruma göre isterse orduda kalması yönünde telkinde bulunuyorum. Bakalım hayırlısı. Başarılar diliyorum size de şimdiden.

• pilotar için 0 göz istiyorlar. pilot olma gibi bir derdin yoksa çizdirmeden de girersin hava kuvvetlerine.

bu arada sonradan girmek başta girmekten daha zor. yani askerlik gibi bir isteğin varsa sivil ünilerde zaman kaybetme hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 3 Şubat 2025; 10:11:47 >
  • Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

yanlış yol gösteriyorsunuz. eğer subaylık gibi bir hayali varsa direk MSÜ'ye girmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

yanlış yol gösteriyorsunuz. eğer subaylık gibi bir hayali varsa direk MSÜ'ye girmeli.

Bence doğru yol bu çünkü oğlum geç uyuyup geç uyanan, yatağını bile toplamak istemeyen, çıkardıklarını olduğu yere bırakan ve sorumluluklarını pek takmayan bir birey ve askerlik mesleğine tamamen zıt biri. Bu yüzden önce askerliği görsün ve ona göre karar versin diye düşünüyorum. Yoksa tabi ki MSÜ ilk tercih olmalı ama maalesef bizim durumumuzda ilk tercih olmaması daha hayırlı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 3 Şubat 2025; 12:3:31 >
  • Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

zora gelmeden yola gelinmiyor o yüzden eğer öyle bir hayali var ise mecbur kendi kendine yola girecektir. yada getirirler.  

ama çok bir isteği yoksa evet zorlamayın.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Pek umudum yok da inşallah diyelim 

• Kardeşim git gözünü cizdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.