Sistemim yeterli olmasına rağmen düşük FPS alıyorum.
Merhaba, pc'de god of war oynamak istiyorum. Ama kasıyor. En düşüğe çektiğimde bile 40-60 fps arasında oluyor. "Can i run it?" sitesinde kontrol ettiğimde önerilen sistem gereksimlerini karşılıyor. Sistemim ısınmıyor. Ve driverlar da güncel. Neden olabilir?
Bu şekilde gösteriyor.
Not: Oyun korsan değil. Ekran kartı sürücüsü uyarısı da reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü güncel ve driverbooster sitesine yönlendiriyor.
Xiaomi telefonda bilinmeyen bildirimler.
Merhaba, Xiaomi Note 11 Pro telefonumda kaynağını bilmediğim reklam bildirimleri geliyor. Normalde sistem uygulamalarında reklamlar oluyor Xiaomi telefonlarda (dosya yöneticisi, güvenlik gibi) lakin onlar kapatılabiliyor. Bahsettiğim reklamlar kapatılamıyor. Normalde bildirime basılı tutunca kapatma seçeneği gelmesi lazım fakat gelmiyor. Ayrıca hangi uygulama gönderiyor onu da göremiyorum. Virüsten şüphelendim fakat telefonun güvenlik taramasında bir şey çıkmadı. Konuyla ilgili bilgisi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim. Bildirimin ekran görüntüsünü ekte bulabilirsiniz.
SİSTEM DONANIMI TAVSİYESİ
Selamlar ahali yaklaşık 3 senedir kullandığım bir kasam var hala valorant cs gibi rekabetçi oyunları rahat oynayabiliyorum ama Spiderman Remastered, God Of War, The Last Of Us gibi oynamayı da seviyorum ancak sistemim yetmiyor. Spiderman'i hafif kasarak oynasamda bitirdim ama diğer oyunları oynayamadım açıkcası aşağıya sistem özelliklerimi yazsam bana yükseltmem için biraz tavsiye verir misiniz? Şunu yükseltmen lazım gibi veya ekran kartını şu alırsan seni rahatlatır gibi. Bu dediğim oyunları orta ayarlarda sağlıklı çalıştırması yeter bana. Çok fazla donanım işinden anlamadığımdan dolayı sizden tavsiye bekliyorum.
Sistem özellikleri:
ASUS PRIME B450M-K AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, D-SUB, DVI-D microATX Anakart
XPG AX4U320038G16A-SR30 XPG Spectrix D30 DDR4-3200Mhz C16 8GB (1x8GB) (16-20-20) 1.35V Bellek
AMD Ryzen 5 3500X MPK 3.6GHz-4.1GHz, 35MB, 65W, 6/6, AM4, Wraith Stealth İşlemci
ASUS ROG-STRIX-RX570-O8G RX570 PCI-E16 3.0, 8GB/256bit GDDR5, HDMI, DisplayPort, 2xDVI-D Ekran kartı
FSP HV PRO 550W FSP550-51AAC 550W 80+ EU Güç kaynağı
Not:Kusura bakmayın ayrıntı atlamamak için bütün ismini yazdım donanımların. Ayrıca kesin rami 16 yapmam gerekiyor onu biliyorum bir tek 8 yeterli değil:)
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 715 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler