Şimdi Ara

Sistemim yeterli olmasına rağmen düşük FPS alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, pc'de god of war oynamak istiyorum. Ama kasıyor. En düşüğe çektiğimde bile 40-60 fps arasında oluyor. "Can i run it?" sitesinde kontrol ettiğimde önerilen sistem gereksimlerini karşılıyor. Sistemim ısınmıyor. Ve driverlar da güncel. Neden olabilir?

Sistemim yeterli olmasına rağmen düşük FPS alıyorum.

Bu şekilde gösteriyor.

Not: Oyun korsan değil. Ekran kartı sürücüsü uyarısı da reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü güncel ve driverbooster sitesine yönlendiriyor.

• 8 gb ram sorun, oyuna yetmiyor. En azından 2x8 gb yapmanız lazım.
    Rx 570 4 gb modeli ise yüksek ayarda vram limitine takılma durumu olacaktır. Rx 570 için çıkmış son sürücü Adrenalin 24.3.1 şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki tane yama çıktı ama hala vram kaçağı var yani 8gb ekran kartında bile doluyor 2 saat sonra. oyundan çık tekrar gir düzelir mesela. 8 gb sistem rami sıkıntı ekran kartı doldu sistem rami zaten düşük mecbur takılacak 60 fps değil mesele zaten herkes 60 fps'de oynuyor oyundan atmasın diye 4080 4090 bile olsa. takıla takıla ilerliyormuş gibi oluyor değil mi 60 fps yazmasına rağmen? dün 8gb 4060ti ile başıma geldi üstelik sistem rami 32gb. vram leak işte o ekran kartı sistem bütün rami sömürüp bitiriyor. rami 16gb yapsan iyi olur ama 2 3 saat oynuyorsan bir oturuşta yine sömürecektir. biraz daha yama gelmesini bekle ama 8gb ramin devri bitti onu da söyleyeyim.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Cevabın için teşekkürler. Ekran kartı vrami 8gb. Kullandığım sürücü ise adrenalin 24.7.1.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Gow 2018 bu arada benim oynadığım belki Ragnarok sanmış olabilirsin. Yama geliyor mu bilmiyorum benim oynadığım ilk oyuna. Cevabın için teşekkür ederim.

• albonik A kullanıcısına yanıt

yok gelmiyor o da kurulu bende. onda leak yok o zaman 8gb ramdir sıkıntı çünkü işlemcin ve ekran kartın o oyunu böyle zinhar oynatmayacak modeller değil. ben o oyunu 11700k sistemde oynadım ve biosta speed shift mi gıcık bir ayar vardı işlemcinin hızını düşürüp çıkaran o ayar açıkken bir şelale falan görürsem deli gibi takılıyordu kapatınca düzeldi ona bi bakabilirsin biosta işlemciyi boşta güç tasarrufu yaptıran amd'de coolnquiet diye geçer ayarlar var mı diye bir de windows güç planında en düşük en yüksek işlemci durumu ikisini de %100 yapmayı dene. hani uzun süre oynayıp rami doldurmuyorsan daha açar açmaz takılıyorsa işlemci ayarıdır tasarruf yapacam diye 800mhz vs oluyordur bu oyun(2018) sevmiyor öyle şeyler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.