projeksiyonumda görüntü renk ayarı yok, yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar yeni bir projeksiyon aldım. herşeyiyle memnunum ama ışık kalitesi biraz sönük. seyir zevkini bazı filmlerde çok etkiliyor. en son android sürümü yüklü. ama projeksiyon ayarlarında renk, netlik, kontrast ayarlarını yapabileceğim bir menü yok. bir önceki aldığım vankyo projeksiyonda bu seçenekler vardı. google storede çok aradım ama işime yarayabilecek bir uygulama da bulamadım. sizce bu sorunu nasıl çözebilirim? amacım yüksek bütçeli bir cihazın performansını almak değil, sadece biraz renk ayarı yapmak istiyorum. hdmı ile bilgisayara bağlayıp, potplayer üzerinden ayarlama yapılabiliyor ama çok külfet kalblosu falan. yardımcı olursanız çok mutlu olurum. değerli önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. aldığım projeksiyon aşağıdaki resimdeki gibi;
yaş 35.. sizce boks öğrenmek için çok mu geç?
çocukluğumdan beri hayalimdi. hayat meşgalesi,iş,güç falan nasip olmadı bir türlü. hoş, çocukluğumuzu da yaşayamadık ya. neyse, şimdi böyle bir imkan var ve bunu kullanmak istiyorum. geçen gün milyon dolarlık bebek filminde “yaşın 31, boksör olmak için çok yaşlısın” diyorlardı :) ister istemez kafaya taktım bunu. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? sizce azim ve istekle hayatıma yeni bir sayfa açabilir miyim? ayrıca izmirde gidebileceğim ücretli ya da ücretsiz bir boks kursu tavsiye edebilir misiniz? konak’ta oturuyorum. değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.
pcsx2'de joysitck çalışmıyor. lütfen yardım edin...
arkadaşlar yeni joystick aldım, herşey hazır. joystickin yön tuşlarını bile ayarladım. ama oyuna girince joystick çalışmıyor. nerede hata yaptım bilemiyorum. rpcs3'de sorunsuz çalışıyor ama pcsx2'de çalışmıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.
playstation 2'de kaliteli görüntü elde edemiyorum.
merhaba arkadaşlar, maddi açıdan zorlanarak kırk yılın bir başı evde eğlence ve nostalji olsun diye 2. el bir playstation 2 aldım. çipli. hdmı çevirici bile aldım ama görüntü hiç tatmin edici değil. bunun bir formülü var mıdır? birşeyler yüklemek ya da taktırmak gerekiyormu? varsa fiyatı ne kadardır? çeşitli yazılımlar var. pek anlamıyorum bu işlerden. yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. çöp olmasın, yeğenime söz verdim.
en iyi kore mahkeme dizileri.. (tavsiyesi olan?)
herkese merhaba. ben böyle hop oturup hop kalkacağım, sürükleyici ve gerçekçi kore mahkeme dizileri arıyorum. hatta kore olması şart değil. beğenerek takip ettiğiniz bu tarz diziler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
arkadaşlar merhaba. izmir meslek fabrikasında böyle bir bölüm vardı. hukuku çok sevdiğim için yazılmayı düşünüyorum ama aklımda bazı soru işaretleri var. evet sonuçta bitirince avukat olmayacağım :) ama bir avukatın yanında çalışabilme imkanım olacak. daha önce bu kursa giden arkadaşlar varsa, sizden ricam düşüncelerinizi paylaşır mısınız? zorluk derecesi nedir? hiç temelim yok. ama hukuk ilgi alanım ve severek yapabileceğime inanıyorum. değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bir film arıyorum..
dostlar herkese merhaba. ben babamın belli belirsiz hatırladığı eski bir filmi arıyordum. filmde bir katil var. insanları öldürüp, gömüyor. hatta polis de geliyor onu da öldürüp, motoru ile beraber gömüyordu. hatırladıkları bu kadar. yabancı film. bileniniz varsa ,yazarsa sevinirim. baya aylardır arıyoruz ama bulamıyoruz. şimdiden teşekkürler.
avatar filmindeki karakterler hakkında..!
nereye konu açacağımı bilemedim. sinemayla konu dışı arasında gittim geldim. buraya açtım nihayetinde :) avatar filminin 2. si çıktı, izlemeyen yoktur herhalde. ya da çoğunluk izlemiştir. Allah affetsin de yaratıkların tipi çok komiğime gidiyor. ilk filme de bu yüzden konsantrasyon olamamıştım zaten. küçükken şirinleri de sevmezdim. acaba çocukluktan kalan bir mavi renk travması mı yaşıyorum? bilimkurgu filmlerine karşıda bir ön yargım yok. ama bu filmdeki tipler beni çok güldürüyor. yanlışım varsa ya da benim gibi düşünen varsa yazsın lütfen.
joystick yön sorunu..
dostlar herkese merhaba. elimde çok eski bir usb joystick var. oyun oynarken sağ yapayım derken sola yöneliyor karakter. oyun yeni ama joystick eski. acaba yeni bir tane alsam bu sorun ortadan kalkar mı? bana tavsiye edebileceğiniz şöyle uygun fiyatlı bir joystick önerebilir misiniz? klavyeden de oynanıyor aslında ama joystickle daha bir zevkli oluyor :)
epimedyumlu macunlar ne kadar sağlıklı?
tamamen bitkisel olan bu ilaç gerçekten işe yarıyor. piyasada olan pahalı ilaçlardan bile daha çabuk etki ediyor bana göre. ama bunun zararı var mıdır diye çok merak ediyorum. sanırım kalp hastaları içinde kullanılıyormuş. uzun süre kullanan varsa, olumlu olumsuz düşüncelerini yazsın lütfen. teşekkür ediyorum.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 26.701 (Bu ay: 1.789)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı