merhaba arkadaşlar, maddi açıdan zorlanarak kırk yılın bir başı evde eğlence ve nostalji olsun diye 2. el bir playstation 2 aldım. çipli. hdmı çevirici bile aldım ama görüntü hiç tatmin edici değil. bunun bir formülü var mıdır? birşeyler yüklemek ya da taktırmak gerekiyormu? varsa fiyatı ne kadardır? çeşitli yazılımlar var. pek anlamıyorum bu işlerden. yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. çöp olmasın, yeğenime söz verdim. |
playstation 2'de kaliteli görüntü elde edemiyorum.
-
-
20 yıllık konsolun vereceği görüntü 360p kaldı ki ps3'de bile kaliteli görüntü yok 720p piksel piksel gta5 var ps3'de
-
2024'ten merhaba hocam. Beklentiniz neydi ki? PS3 alsaydiniz bari.
-
ps2de oyun alternatifi ve temini çok olduğu için tercihimi bu yönde kullanayım dedim. daha önce de tüplü tvde oynamaştım ve çok zevk almıştım. belki aradan geçen yıllar itibari ile bazı gelişmeler söz konusu olmuştur diye düşündüm ama yanılmışım sanırım :) gerçi ps3de de çip olayı var galba. oyun bulmak kolay olurdu. ama dediğim gibi birazda maddi açıdan gücüm buna yetti.
-
haklısınız. piyasayı pek bilmiyorum ben.iyi bir araştırma yapmam gerekirdi.
-
Hocam onda en iyi keyfi tüplü tv’de alırsın -
Herhangi bir formülü yok. Ne görüntü varsa o. Takın direkt oynayın. Oyunların kendisine odaklanın. Ben sizin yerinizde olsam PS2’ye çıkmış en iyi oyunları bitiririm.
-
Tüplü tv de maks keyfi alırsınız hiçbir çevirici fayda etmez crt ekran dışında.
-
Hocam ps2den en net alınabilecek görüntüyü şuan ps2 to hdmi ile alabilirsiniz trendyolda satılıyor
trendyol.comimax Ps2 To Hdmı Tv Kablosu Çevirici Adaptör Dönüştürücü Playstatıon 2 Ps2 To Hdmı Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/imax/ps2-to-hdmi-tv-kablosu-cevirici-adaptor-donusturucu-playstation-2-ps2-to-hdmi-p-102333554?boutiqueId=61&merchantId=123354
-
evet bu aparattan aldım. kurdum çalıştı ama sonuç yine kötü. yani komponente göre iyi. ama yinede tatmin edici değil.acaba bir ayarı falan mı var?
-
Tofaştan mercedes konforu bekliyorsun.Bekleme. -
Evet pek tatmin edici olmayabilir fakat cihaz eski yani nefesi yetmiyor diyelim.
Hangi TV kullanıyorsunuz?hdmi tvde biraz daha iyi görüntü veriyor.
Birde TVde görüntü ayarlarından birkaç düzenlemeye gidebilirsiniz.
O cihaz ps2 yani 2000 yılının teknolojisi demek istediğim eski olduğu için ps3 performansı beklemek hata olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 6 Ocak 2024; 22:55:51 > -
PS4 grafikleri bana yeterken PS5'e geçtiğimde şaşırmıştım. Şimdi PS4 çamur gibi geliyor. PS2 ile oynayacaksanız grafik olayını bir kenara atın. Hatta cep telefonları grafiği bile daha iyi olabilir. Makinenin gücü belli. Fakat inanılmaz bir oyun kütüphanesi vardır.
-
anladığım kadarıyla yapacak bir şey yok :) iyi araştırmam gerekirdi. sağlık olsun. nostalji amaçlı bir köşede dursun o zaman. yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.
-
PS2 en iyi görüntüyü Component Kablo ile verir. Bu kablo ile örneğin Gran Turismo 4 gibi 480p çıkabilen oyunlar var. Ayrıca 24 yıllık konsol. 3 seri geçmiş üzerinden. Amacınız eğlence ise grafikleri pek takmayın.
www.google.comps2 component kablo - Google'da Arahttps://www.google.com/search?q=ps2+component+kablo&sca_esv=596379158&tbm=isch&source=lnms&sa=X&sqi=2&ved=2ahUKEwjz0aHi2MuDAxXJFhAIHdOpBokQ_AUoAnoECAIQBA&biw=1920&bih=919&dpr=1
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X