Planet Zoo 1.13.0 Güncel Türkçe Yama
Merhaba Arkadaşlar;
Planet Zoo oyununun türkçe yamasının güncel versiyonunu aradım ama yoktu, sonunda kendim yapmaya karar verdim, Gamerabi'nin çevirisi üzerine bütün yeni çıkan DLC'leri ve eski sürümdeki anlaşılmayan yerleri düzelttim, ama inanın ki adamlar öyle bir yapmış ki bütün kelimeler tek tek txt dosyası halinde ve bir DLC de aşağı yukarı 800 dosya ana oyunda ise 29 bin dosya var bir haftadır gecem gündüzüme girdi, ama yılmadım :) ben Cafe owner Simulator'ü de yapımcısıyla iletişime geçip resmi türkçeleştirmesini yapmıştım, amacım sevdiğimiz oyunları Türkçe oynayabilmemizi sağlamak ve planet Zoo'nun eski sürüm yamasını arayan varsa onları da yapacağım ama bunun için eski sürüm yamalarını isteyen arkadaşlardan bir kaç dosya isteyeceğim eğer iletişime geçerlerse yardımcı olurum eski sürümler için de, buradan paylaşırım esenlikler dilerim.
Oyun içi görüntüler:
Versiyon 1.13.0 sürüm Linki:
Versiyon 1.12.4 sürüm güncellenmiş(Bazı hatalar düzeltildi) linki:
Kurulum: Oyunun kurulu olduğu klasöre kopyalayıp yapıştırın çıkan değiştirme sorusuna evet deyin.
Not: Eski Türkçe yama versiyon 1.5.4'ün üzerine yapıp eski sürümdeki anlaşılmayan yerleri düzelttim ama illa ki gözden kaçan düzeltemediğim yerler vardır, eğer ki ekran görüntüsüyle birlikte atarsanız düzeltip güncellerim. Herkese şimdiden keyifli oyunlar :)
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.392 (Bu ay: 761)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun