Şimdi Ara

Planet Zoo 1.13.0 Güncel Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
16.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Planet Zoo oyununun türkçe yamasının güncel versiyonunu aradım ama yoktu, sonunda kendim yapmaya karar verdim, Gamerabi'nin çevirisi üzerine bütün yeni çıkan DLC'leri ve eski sürümdeki anlaşılmayan yerleri düzelttim, ama inanın ki adamlar öyle bir yapmış ki bütün kelimeler tek tek txt dosyası halinde ve bir DLC de aşağı yukarı 800 dosya ana oyunda ise 29 bin dosya var bir haftadır gecem gündüzüme girdi, ama yılmadım :) ben Cafe owner Simulator'ü de yapımcısıyla iletişime geçip resmi türkçeleştirmesini yapmıştım, amacım sevdiğimiz oyunları Türkçe oynayabilmemizi sağlamak ve planet Zoo'nun eski sürüm yamasını arayan varsa onları da yapacağım ama bunun için eski sürüm yamalarını isteyen arkadaşlardan bir kaç dosya isteyeceğim eğer iletişime geçerlerse yardımcı olurum eski sürümler için de, buradan paylaşırım esenlikler dilerim.

Oyun içi görüntüler:

Versiyon 1.13.0 sürüm Linki:

Versiyon 1.12.4 sürüm güncellenmiş(Bazı hatalar düzeltildi) linki:

Kurulum: Oyunun kurulu olduğu klasöre kopyalayıp yapıştırın çıkan değiştirme sorusuna evet deyin.

Not: Eski Türkçe yama versiyon 1.5.4'ün üzerine yapıp eski sürümdeki anlaşılmayan yerleri düzelttim ama illa ki gözden kaçan düzeltemediğim yerler vardır, eğer ki ekran görüntüsüyle birlikte atarsanız düzeltip güncellerim. Herkese şimdiden keyifli oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperado_mehmet -- 11 Nisan 2023; 11:32:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Planet Zoo 1.13.0 Güncel Türkçe Yama Yayında!

Sevgili Planet Zoo oyuncuları,

Uzun zamandır beklenen Planet Zoo 1.13.0 güncellemesi için Türkçe yama artık yayınlandı! Bu güncellemeyle birlikte oyunun tüm yeni özellikleri ve iyileştirmeleri Türkçe dil desteğiyle sizlerle buluşuyor.

Planet Zoo Türkçe Yama Steam

Türkçe yamayı indirmek için Steam Workshop'ı ziyaret edebilirsiniz. Yamayı indirmek ve yüklemek tamamen ücretsizdir. Yamayı yükledikten sonra oyun ayarlarından Türkçe dilini seçerek oyunu Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Planet Zoo Türkçe Yama 2023

2023 yılı için yayınlanan en güncel Türkçe yama, Planet Zoo 1.13.0 güncellemesi için özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede oyunun en son yeniliklerini ve iyileştirmelerini Türkçe olarak deneyimleyebilirsiniz.

Let's Build a Zoo Türkçe Yama

"Let's Build a Zoo" DLC paketi için de Türkçe yama desteği mevcuttur. Bu yamayı da Steam Workshop'tan indirerek "Let's Build a Zoo" DLC'sini Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Planet Zoo TR Yama

Planet Zoo TR Yama, oyunu Türkçe olarak oynamak isteyen tüm oyuncular için hazırlanmıştır. Yama, oyunun tüm metinlerini, arayüzünü ve menülerini Türkçe'ye çevirerek oyun deneyiminizi geliştirir.

Planet Zoo Türkçe

Artık Planet Zoo oyununun tüm keyfini Türkçe olarak çıkarabilirsiniz. Bu yama sayesinde oyunun her yönünü tam olarak anlayabilecek ve keyifli bir oyun deneyimi yaşayabileceksiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mükemmel iş. Eline sağlık.

• Eline sağlık.
  • Elinize, emeğinize sağlık hocam.

Umarım yapım şirketi ile iletişime geçip, resmi olarak Türkçe dilini oyuna eklerler.

• Elinize sağlık hocam. İsterseniz konuyu Türkçe yama bölümüne açın
  • AirLife kullanıcısına yanıt

Aslında aklımdan geçmedi değil hocam, hatta dün linkedin'den bi aradım yapımcıyı bulamadım :)

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Taşıma imkanı var mı acaba açarken bakıtım göremeyince bu şekilde açmıştım.

• Yönetim ile iletişime geçersek taşırlar tabi hocam. Yama orada daha çok kişiye ulaşır. Aklıma gelen yöneticiyi etiketledim gördüğünde ilgilenir
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam :)

• desperado_mehmet kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek. Hadi hayırlı olsun konu yama forumuna taşınmış hocam
  • Ellerinize sağlık Planet Zoo 1.13.0 Güncel Türkçe Yama 

• Bunu arıyordum ellerinize sağlık

• Emeğinize sağlık Planet Zoo 1.13.0 Güncel Türkçe Yama 

• öncelikle ellerine sağlık fakat indirdiğimiz rar dosyası açılmıyor, bozuk yardımcı olabilir misin ?

• onurrururur O kullanıcısına yanıt

normalde olmaması lazım indirdim denmek için sorun görünmüyor, ama isterseniz rar'sız halini discord ya da google driveden atabilirim hocam klasör şeklinde.

• Elinize sağlık
  • emeğine sağlık kardeşim güncellemelere devam edecek misin

• quote:

Orijinalden alıntı: kutaykut05

emeğine sağlık kardeşim güncellemelere devam edecek misin

Teşekkürler, yeni sürüm çıktıkça güncellemeyi düşünüyorum. 14 nianda bir güncelleme olcak galiba, yaklaşık güncellemeden iki üç gün sonra yayınlarım.

• kutaykut05 kullanıcısına yanıt

şimdi baktım 4 nisanmış benim aklımda 14 nisan diye kalmış hemen bakayım çalışmıyosa güncellemesini yapayım hocam :)

• dostum emeğine sağlık ilke yamada boş olan bazı kısımlar vardı bu yamada onlar düzeltildi mi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.