PC Monitor Açıldıktan Sonra Kapanıyor.
selam bugun evde deildim eve geldiğimde pc mi açtım monitörde hiçbir tepki yoktu bende kabloları sok çıkar yaptım v her yaptığımda bilgiayar açılıyor monitar açılıp bir anda geri kapanıyor sanırım pc de biyerler yanmış yada sorunlu bilen varmı veya virüsle alakalı olabilirmi yazın lütfen.
Steam Pazar 15 Gün Bekleme
Selamun ALeykum. Ben En Az 2-3 Yıllık Steamdeki Kasaları Satma Kararı Aldım Ama Nedense kasaları satmaya çalıştığımda 15 gün uyarısı aldım bende youtubeden baktım ve videolarda mobil kimlik doğrulaması gerekli dediği için mobil doğrulayıcı indirdim.Ancak Hala bekletme sonunu 6 temmuz (15 gün sonrası) olarak gösteriyor çözümü bilen varsa lütfen yazsın (1 gün sonra kaldırıp geri ekledim satışa bu sefer 7 temmuz diyor.)
PC Yüksek Cpu + Bellek Kullanımı (Ancak Pc'mde Virüs Yok?!)
Selamun Aleyküm Ben Bilgisayarımı bi 3 Ay Önce Yaptırmıştım Nedeni Ise Hiçbirşey yokken bir anda pc çöktü ve açılmadı ondan sonra pc ci abi dediki "pc full virüs dolmuş ben hallettim format attım" ve bu cpu bellek sorunu o günden sonra başladı oyunun ortasında takılmalar LoL gibi oyunlarda %100 cpu kullanımları ve pc de virüsün adı yok bu 3. pc yi formatlayışım pc yi daha yeni açtım çalışanı boşver pc de uygulama yok ona rağmen hala takılmalar cesayre alıyorum bir daha pc ci abiye gittik yine dediği şey virüs var temizleyin bide 8 gb ram az geliyor onu 16 gb yapın dedi. çözüm bilen varsa yazabilirse mutlu olurum (pc : nvidia geforce gtx 1050 ti + Intel(R) Core(TM) i5-9600K CPU @ 3.70GHz 3.70 GHz + 8 gb ram)
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 277 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware