Şimdi Ara

PC Yüksek Cpu + Bellek Kullanımı (Ancak Pc'mde Virüs Yok?!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm Ben Bilgisayarımı bi 3 Ay Önce Yaptırmıştım Nedeni Ise Hiçbirşey yokken bir anda pc çöktü ve açılmadı ondan sonra pc ci abi dediki "pc full virüs dolmuş ben hallettim format attım" ve bu cpu bellek sorunu o günden sonra başladı oyunun ortasında takılmalar LoL gibi oyunlarda %100 cpu kullanımları ve pc de virüsün adı yok bu 3. pc yi formatlayışım pc yi daha yeni açtım çalışanı boşver pc de uygulama yok ona rağmen hala takılmalar cesayre alıyorum bir daha pc ci abiye gittik yine dediği şey virüs var temizleyin bide 8 gb ram az geliyor onu 16 gb yapın dedi. çözüm bilen varsa yazabilirse mutlu olurum (pc : nvidia geforce gtx 1050 ti + Intel(R) Core(TM) i5-9600K CPU @ 3.70GHz  3.70 GHz + 8 gb ram)

• Windows 10 ve SSD ile birlikte kullandığınızı varsayıyorum oyunlar için 8 gb ram artık yetersiz bu işletim sisteminde. 12 yıllık pcyi bile 16 gb a yükselttim bende.

Sisteminize Webroot antivirüs programını kurun. Hem pcyi hantallaştıran microsoft defenderi kapatmış olursunuz böylece hem de sistem virüslere karşı daha etkili ve hafif şekilde korunmuş olur.

• Virüsle pek ilgisi yok gibi görünüyor. Çünkü sıfır formatlı ve hiç bir uygulama yüklü olmayan bir pcde virüs olma ihtimali düşük. Görev yöneticisinden, işlemciyi neyin kullandığına bi bak bakalım. Ordan yürü önce.
    Bunun haricinde, formatı kendin at. Pmden link atayım onu indirip flash belleğe yaz. Ben de 8gb Ram ve ryzen 3 2200G gibi dandik bir işlemci kullanıyorum. Bu tarz bi donma kasma yaşamadım. Ancak 8gb Ram de düşük artık genel itibarla. Kullandığın uygulamaya bağlı yükseltebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 12 Nisan 2023; 23:58:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.