![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Çubuk adamlıktan kurtulmak
15 yaşındayım, 55 kiloyum ve 169 boyundayım. Açıkçası çok zayıfım, kollarım falan çok ince. Bu yüzden bodybuilding'e başlamak istiyorum. Bu yaz evde şınav, mekik gibi hareketlerle idare ediyorum ama okul açıldığında Gym'e gideceğim. Bana genel olarak tavsiye verir misiniz? Kollarım omuzlarım iyice genişlesin kütle. Kazanayım istiyorum.
Bir de beslenme konusunda küçük bir sorum var. Genel olarak "bu işe girilecekse abur cubur vesaire bırakılacak" tarzı söylemleri çok duyuyorum. Ancak ben şeker hastasıyım, yani şeker benim hayatımın bir parçası gibi bir şey. En basitinden kan şekerim her düştüğünde zaman kaybetmeden yüksek şeker içerikli bir şeyler tüketmem gerekiyor (küp şeker, meyve suyu en çok kullandıklarım.) Bu gelişimimi ne kadar etkiler?
Twitter'dan adres bulma
Twitter'dan bir teröristle konuşuyordum bunu iyice kudurttum senin adresini bulurum falan diye tehdit etti. Polisten falan yardım alamaz dediğim gibi ciddi bir terörist adam. Kendi kendine bulabilir mi adresimi? Hesabım anonim. Kafama koyar bulurum seni diyor. Bulamaz büyük ihtimal ama bu soruyu şundan soruyorum kafasına cidden koysa her yolu denese kendi başına adresimi bir şekilde bulabilir mi? Büyük ihtimal çok taşak geçilecek bu soruyla ama ciddi soruyorum ciddi cevap lütfen
rdr serisi
|
One S'den One X'e geçiş
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.038 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)