Arkadaşlar merhaba aracım 2020 tucson 1.6 dizel 37 bin kmde aracımı son 8-10 calıştırmamda sabah soğuk iken bir kayış sesi geliyordu yeni fark ettim ki vitesi P den atınca ses kesiliyor ve araç ilk defa bugun R den D ye alınca ayagım frende olmasına rağmen kaba tabirle kerkiniyor gibi ileri geri titredi bunların sebebi nedir ve 5 yıl garantiye şanzıman giriyor mu ? araç 10 bin kmdir bende ve sadece siirt mersin arası uzun yolda kullandım izinlerde haricinde yatıyor
Tamamlanma yüzdesi %67 yardım
İyi akşamlar ziraat bankasından 0.99 faizle ev kredisine başvurdum eksper eve %67 tamamlanma verdi ev 4 kat dış cephe tamamen bitmiş durumda ( çatı dış cephe yalıtım boya vs) tesisatlar döşeli ( elektrik su kalörifer) zemin şap atılmış durumda duvar alçı sıvası yapılmış pvc pencere ve camlar takılı asansör takılı ıslak zemin fayans başlayacak %70 verse kredi alıyordum ama 3 puan eksik olduğu için olumsuz geldi yardımcı olursanız sevinirim itiraz etmeli miyim 4 bin civarı eksper parası kesildi birde bahsettimgim şekilde bir evim tamamlanma yüzdesi kaçtır ve nasıl hesaplanır?
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 248 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Markalar