17 yaşında evden atıldım ve sizin fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum
Öncelikle standart ergen konusu değil bu insanlarla uzun zamandır tartışıyoruz fiziki ve psikolojik 14 yaşımda 10 yaşımdaki kız kuzenime seni oğluma alıcam aptalca söylemler doğduğumdan beri yaşadığım hal ve hareketler tipik cahil yobaz anadolu insanı gibi gelebilir ki öyle çok uzun zamandır psikolojik şiddet görüyorum en son yks sonucu açıklanması bombayı patlattı ondan öncede çok şey yaşadım ama bunu tutamadım ve öfke patlaması oldu yks sonucumu öğrenen babam olucak adam yüzüme sağ kroşe atıp tokatladı ve ama bu hiçbirşey umrumda olmaz yani fiziki olarak çok şey yaşadım 6 defa odama girip öfkesini alamadı çok ağır laflar etti dayanamadım üstüne gittim tokat attım yere düştü düşünsene babasın ve oğlunun mentalını yok ediyorsun en çok ihtiyacın olduğu zamanlarda, zaten hep kendim atlattım yaşadığım sorunları her zaman tek başımaydım belkide hayatıma o kötü lanet aşağılık düşüncelerini empoze ettirmemek için mücedele ettiğimden böyle geliyordur kavga ettik ortalık titredi herkes balkona çıktı sabredemedim zaten yılların biriktirmiş olduğu acıyı tutamadım bu evde istemiyorum seni dedi içim parçalandı, bunu söylemesinden dolayı değil neden böyle birşeyin içinde olduğumdan kafam allak bullak ruhsuz kalpsiz bir insanım zaten iyice içime kapandım benim bu evden ayrılmam lzm naparım bilmiyorum ama dedikleri laflar kurduğu cümleler artık dayanamıyorum yok oluyorum cebimde param yok valizimi topladım bütün iş yerlerine başvurdum yalvardım kimse dönmedi düşene bir tekme daha attılar hayat ne çıkarırsa artık umursamıyorum cebimdeki 0 tl ile yola koyulucam burda ruhen yok olmakmı hayır 70 yıllık yaşam sınırında bunu daha fazla çekmek istemiyorum yks tercihlerini bekliyecek psikolojim kalmadı her gün kapıyı yumrukluyolar çok iğrenç bir durumdayım ya bu bir intihar notu ya da hayata yeni başlayan türk gencinin geride bıraktığı anı olucak ama her ikiside cahil ve yobaz ailelerinin çocuklarına yaşattığı hikayeden kurtuluş olucak.Sizin fikirlerinizi önemsiyorum tecrübeli insanlarsınız bu riskli durumda danışabileceğim kimsem yok korkumda ama öfkeylede karar vermek istemiyorum kendimi tartamıyorum öz eleştiri yapamıyorum tek çarem sanırım sizlersiniz
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 304 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic