Selamlar arkadaşlar yakın bir arkadaşdan ps3 kolu alcam fakat aklımda bir soru var. Ps3 kolları pc ye bağlanıyor evet ama mesela her oyunu oyanabilirmiyiz kablolu veya kablosuz fark etmez mesela god of war , the last of us part 1, pes , fifa vs.
merak ettim yardımcı olursanız çok sevinirim :d
DİSCORD SUNUCUSU!
Selamlar arkadaşlar ben yeni bir discord sunucusu açtım ve oyun oynayacak arkadaş bulmam lazım çünkü yok bir sürü sunucuya girdim bir kaç kişi buldum ve sunucu kurmaya heves ettim araştırdım bir kaç yerden bir sunucu kurdum oyun,sohbet muhabbet sunucusu herkes istediğini yapar bunu burda paylaşsam acaba sorun olur mu bir sormak istedim :d iyi günlerr dilerim efenim
OYUN BULAMIYORUM YARDIM!
arkadaşlar son zamanlarda oynayacak oyun bulamıyorum lütfen hikayesi güzel oyun önerirmisiniz? Mesela hikayeyi sürükleyecek heycanlı yere getiecek oyunlar
oynadığım oyunlar:
The Witcher serisi
The Last Of Us
Uncharted
Pes serisi
Fifa Serisi
Mafia serisi
Gta serisi
Far cry serisi
Batman serisi
mortal kombat 9 ve 11
Tekken 6 ve 7
Warframe
Ark Survival
Minecraft
Don't starve
Project Zombie
World War Z - Aftermath
Mount And Blade warband ve bannerlord
Call of duty tüm seri
Battlefield 1 ve 5
Stardew valley
Cities Skylies
ETS 2
Metro tüm seri
Watch dogs 2
Left 4 dead 1 ve 2
Hello Neigbor
Outlast 1 ve 2
Popy Playtime
Forza Hirozon 4 ve 5
NFS most wanted 1 ve 2 heat - underground
BFM 1 ve 2
Marvel's Spiderman
Marvel Avengers
The amazing spiderman 1 ve 2
Red Dead 1 ve 2
The forset 1 ve 2 (son of the forest yakında bitecek)
*AKLIMA GELENLER SADECE BUNLAR DAHA VARDIR BİLMİYORUM AMA ONLİNE OYUN İSTEMİYORUM ONLİNE OYUNLARI ÇOK FAZLA OYNAMIYORUM AMA PC DE VAR HİKAYE OYUNU ARIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM :d
PC TOPLAMA YARDIM!
Merhabalar, bütçem kısıtlı ve pc almak istiyorum şuan 1 tane pc var ve içinde AMD RYZEN 5 4500 3.60 ghz 16GB RAM ve NVİDİA GeForce GTX 1660 Tİ ekran kartı var sizce nasıl oyunlar da nasıl perfonmans alabilirim. Normalde pc den anlayan biriyim işlemcim o kdr iyi değil biliyorum ama idare eder 'bence' gönül isterdiki daha iyi bir şey alabilir ama bütçe kısıtlı dediğim gibi maalesef sizce nasıl bir pc?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 986 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware