arkadaşlar son zamanlarda oynayacak oyun bulamıyorum lütfen hikayesi güzel oyun önerirmisiniz? Mesela hikayeyi sürükleyecek heycanlı yere getiecek oyunlar oynadığım oyunlar: The Witcher serisi Uncharted Pes serisi Fifa Serisi Mafia serisi Gta serisi Far cry serisi Batman serisi mortal kombat 9 ve 11 Tekken 6 ve 7 Warframe Ark Survival Minecraft Don't starve Project Zombie World War Z - Aftermath Mount And Blade warband ve bannerlord Call of duty tüm seri Battlefield 1 ve 5 Stardew valley Cities Skylies ETS 2 Metro tüm seri Watch dogs 2 Left 4 dead 1 ve 2 Hello Neigbor Outlast 1 ve 2 Popy Playtime Forza Hirozon 4 ve 5 NFS most wanted 1 ve 2 heat - underground BFM 1 ve 2 Marvel's Spiderman Marvel Avengers The amazing spiderman 1 ve 2 Red Dead 1 ve 2 The forset 1 ve 2 (son of the forest yakında bitecek) *AKLIMA GELENLER SADECE BUNLAR DAHA VARDIR BİLMİYORUM AMA ONLİNE OYUN İSTEMİYORUM ONLİNE OYUNLARI ÇOK FAZLA OYNAMIYORUM AMA PC DE VAR HİKAYE OYUNU ARIYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM :d < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerSQ -- 28 Haziran 2023; 23:26:31 > |
Bildirim